Ce câine ți se potrivește în funcție de zodie

Alegerea câinelui perfect pentru tine poate fi dificilă, pentru că personalitatea sa trebuie să se potrivească cu a ta. Iată ce câine ți se potrivește în funcție de zodie.

Astăzi, COSMO îți propune un nou mod de a-ți alege animalul de companie: află care o rasă se potrviește personalității tale. Iar pentru a face o delimitare mai ușoară a tipurilor de personalitate, am ales să folosesc zodiacul. Așa că spune-mi ce zodie ești ca să-ți spun ce câine ți-ar trebui!

BERBEC

Berbecii au o personalitate încăpățânată și mereu gata de noi aventuri. Iar cum tu ești plină de surprize și energie, și cățelul tău ar trebui să fie la fel. Cele mai potrivite rase pot fi Labradoodle sau Beagle.

De ce să adopți animale în loc să cumperi

TAUR

Taurii sunt persistenți, determinați și încăpățanți. Un exemplu de rasă potrivită pentru tine ar fi câinii Dachshund sau Weimaraners.

GEMENI

Tot timpul cu ceva haios de spus, gemenii au un mod unic de a privi lumea. Ei sunt niște persoane comunicative și merită niște câini pe măsură: încearcă să vezi cum te-ai înțelege cu un Husky sau un Bulldog Francez.

RAC

Racii sunt persoane destul de retrase, dar, odată ce le-ai câștigat încrederea, se transformă în prieteni pe viață. Încearcă să găsești un câine dintr-o rasă precum Chihuahua pentru a vedea cum un cățeluș speriat poate deveni cel mai bun prieten al tău.

LEU

Iubăreți și generoși, leii sunt de obicei loiali și cu un simț foarte bun despre ce e bine și rău. Cu toate acestea, modul lor de a fi poate fi interpretat greșit de alții câteodată și pot fi numiți în mod nedrept fițoși. Câinele tău ideal ar fi cel mai probabil un Pudel sau un Pomeranian.

De ce trebuie să ții cont când ai un animal de companie

FECIOARĂ

Calculați, timizi și inteligenți, nativii din Fecioară sunt niște perfecționiști notorii. Încearcă să îți găsești un Ciobănesc Australian și viața ta va fi și mai fericită alături de noul tău prieten!

BALANȚĂ

Nativii din această zodie sunt iubiți de toată lumea. Îți place să fii apreciată și, în același timp, poți fi câteodată copilăroasă. Cei mai potriviți căței pentru tine ar fi Golden Retreieverii sau Cocker Spaniel.

SCORPION

Scorpionii sunt oameni care atrag atenția peste tot pe unde merg. Sunt încăpățânați și deciși, iar una dintre cele mai bune rase de căței care le complimenteaza personalitatea este Rotweiller.

SĂGETĂTOR

Cei născuți în această zodie sunt amuzanți și adorați de prieteni. Câinii potriviți pentru săgetători ar fi Border Collie sau Pitbull.

CAPRICORN

Disciplinați și răbdători, nativilor din Capricorn li se potrivesc niște câini la fel de calculați (dar și amuzanți când e cazul). Cele mai bune opțiuni pentru capricorni ar fi câinii din rasa Great Dane sau Mastiff.

10 motive să îți iei un animal de companie

VĂRSĂTOR

Prietenoși, dar onești, vărsătorii au nevoie de niște căței care să fie unici și loiali. Încearcă să vezi dacă un Shiba Inu te-ar cuceri!

PEȘTI

Sensibili și grijulii cu cei din jur, peștii merită niște companioni canini pe măsură. O rasă foarte bună pentru nativii din această zodie ar fi St. Bernard.

Ție ce câine ți se potrivește în funcție de zodie?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.