Astro-deco: Cum își decorează casa fiecare zodie

Zodia în care te-ai născut poate spune multe despre personalitatea ta, iar asta se aplică și la modul în care îți decorezi apartamentul.

Berbec

Stilul berbecilor este în esență minimalist. Agață tablouri abstracte pe perete, aruncă o pernă pe podea și au terminat de decorat living-ul. Ei dorm pe podea și gătesc într-o singură oală. Și arată atât de bine când fac asta, încât cei care îi vizitează se întreabă de ce nu devin și ei adepții trendului minimalist!

Taur

Lenjeria de pat a taurilor este cu siguranță din satin. Cuvertura este din catifea. Prosoapele sunt de cea mai bună calitate. Când taurul decorează, el merge până la capat. Iubitor de lux, taurul nu se zgârcește când vine vorba de fiecare colț al casei și asta se vede.

Gemeni

Gemenii sunt la fel de fericiți dacă se duc cu cortul în pădure sau dacă fac baie cu spumă într-un hotel de 5 stele. Când vine vorba de casa lor, ei fac câte puțin din ambele. Bucătăria este pusă la punct în cele mai mici detalii de lux, baia este plină de acareturi, iar stilul dormitorului este undeva între.

Rac

Nativul rac vrea un refugiu atunci când se întoarce acasă. El va pune o masă găsită într-un magazin de antichități lângă o canapea albastră foarte confortabilă și accentuează totul cu o lampă elegantă, modernă. Nu prea multă dezordine, dar nici auster – spre asta țintește racul.

Leu

Cea mai importantă încăpere din casa unui leu este dormitorul. Este locul lui preferat din casă în care îi place să stea (mai ales dacă nu este singur!). Aici își pune patul, biroul, computerul și hainele. Dacă ar putea, și-ar pune și un resou lângă pernă!

Fecioară

Fecioarele cheamă un expert Feng Shui pentru a se asigura că vor avea parchetul într-o poziție favorabilă care atrage energie pozitivă. Îi vor chema de pe cei la curățătorie pentru a le menține curate covoarele albe. Vor consulta un expert în „stări de sprit” pentru a-și alege culoarea potrivită pentru draperii. Fecioarelor le place ca totul să fie pus la punct și în ordine deplină.

Balanță

Balanța nu se poate decide dacă covorul ar trebui să fie rosu și pereții în nuanța albastră sau dacă pereții ar trebui să fie roșii și covorul albastru. În final, vor vopsi pereții în dungi cu ambele culori și vor lăsa podeaua liberă. Poate părea indecis, dar în final va avea o casă cu tentă artistică.

Scorpion

Lait-motivul scorpionului este drama. O copie de mărime naturală a lui David pe hol, un tablou imens în living, lenjerie de pat aurie din satin în dormitor. În baia scorpionului vei găsi numai oglinzi și marmură.

Săgetător

Săgetătorii își umplu casa cu suveniruri din călătorii: artă tribală în bucătărie, un crocodil împăiat în baie, chiar lângă cadă. Unora li se va face frică să facă baie lângă un aligator, dar săgetătorul oricum nu vrea să fie prieten cu ei.

Capricorn

Capricornul vrea întotdeauna să fie la ultimul etaj, acolo unde priveliștea e cea mai bună. Pentru el contează foarte mult o lumină bună, atât ziua, cât și noaptea. Prin urmare, perdelele vor fi transparente și lămpile sunt numeroase. Singurul aspect ciudat din casa unui capricorn este grădina de ierburi care ocupă întreaga tejghea din bucătărie.

Vărsător

Casa vărsătorului este plină de cărți: rafturi pe pereți, teancuri de cărți sub pat, pe dulap și sub canapea. Singurul moment în care ar trebui să se îngrijoreze că sunt prea multe cărți este atunci când prietenii nu mai au loc în casa lor.

Pești

Peștii au nevoie ca totul să fie în ordine: ferestrele trebuie să fie mari și să dea multă lumină, patul trebuie să fie moale, dar suficient de tare, canapeaua trebuie să fie clasică, covoarele trebuie să fie luxoase și orientale. Altfel, nativul nu se va simți confortabil.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.