9 lucruri fascinante despre persoanele născute în februarie

Ești născută în februarie sau cunoști pe cineva născut luna aceasta? Verifică câte dintre lucrurile de mai jos ți/i se potrivesc!

Cariera care ți se potrivește cel mai bine este una artistică sau una în cadrul poliției, potrivit unui studiu efectuat în 2011, care studia corelația dintre luna nașterii și profesia aleasă.Dacă ești născută în zodia vărsător, destinația de vacanță ideală este Japonia, pentru că ai un simț creativ puternic, iar arta și cultura acestei țări te vor impresiona cu siguranță.

Dacă ești pește, în schimb, ar trebui să mergi în Ecuador. Peisajele, localnicii prietenoși și numeroasele activități pe care le poți face aici sunt potrivite personalității tale aventuriere.

Florile care ți se potrivesc cel mai bine dacă ești născută în luna februarie sunt violetele și primulele. Prima simbolizează loialitatea, iar a doua tinerețea și dragostea veșnică.

Dacă îți dorești să fii faimoasă, află că persoanele născute în primele două lui din an au șanse mai mari să reușească asta.

Piatra ta norocoasă este ametistul, care este asociat cu pace, stabilitate, curaj și putere.

Ai șanse mai mici să suferi de probleme neurologice, la fel ca persoanele născute în martie sau aprilie. Totuși, ai șanse mai ridicate de apariție a unei boli cardiovasculare.

De asemenea, șansele să suferi de o tulburare de somn sunt mai mari pentru cei născuți în această lună.

Știai că februarie face parte din lunile cu cele mai puține nașteri? Cele mai multe au loc în august și septembrie.

 

Citește și: Ce element este zodia ta și ce spune asta despre personalitatea ta 

 

*articol preluat din Good Housekeeping (autor: Jamie Ballard)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.