Horoscop lunar 2021: Află ce îți rezervă noul an

Ultimele 12 luni au fost un coșmar aievea, iar – spoiler alert – predicțiile pentru 2021 nu arată nici ele prea roz. Așa că ne-am gândit să abordăm treaba asta cu horoscopul puțin diferit. Uită pentru o secundă de horoscopul clasic, cel bazat pe semnul soarelui, și aruncă în schimb o privire peste ce îți prezice semnul tău lunar (găsești online calculatoare de semn lunar, caută pe Google unul și introdu câteva date despre ziua și ora nașterii pentru a-l afla pe al tău). Semnul lunar reflectă „your inner selfși sentimentele tale cele mai pătrunzătoare – ba, mai mult, este ajutorul tău atunci când ți-e greu. Așadar, iată – horoscopul tău pentru anul 2021, varianta sub semnul lunar.

Luna în Berbec

2021 este anul în care te bazezi pe prieteni, inclusiv în ceea ce privește ajutor financiar sau în carieră. Orice plănuiești să începi anul acesta (să te apuci de gătit, să intri în politică, să creezi un podcast despre Pokemoni), fă-o alături de un prieten și vei vedea că o să te simți mai împlinită. Apropo, în mai și iunie, eclipsele în Săgetător și Gemeni o să te învețe că nu ești expertă în absolut orice domeniu și că e okay să ceri ajutor (o lecție mereu utilă).

Luna în Taur

Acesta ar putea fi anul tău cel mai de succes… Numai să și pui umărul ca să se întâmple asta. Începe prin a-ți construi anduranță pentru nopți albe petrecute la birou (fie el și virtual) sau pentru a deveni expertă în domeniul în care ai vrea să începi ceva pe cont propriu (sau ambele, de ce nu?!). O să fie stresant, dar rezultatele vor merita efortul. Și încă niște vești bune: toată truda o să te ajute să ajungi la o stare de pace interioară… și o să îți aducă și bani (da, le poți avea pe ambele).

Luna în Gemeni

De regulă tinzi să fii destul de împrăștiată – de fapt, dacă ar fi să te descriem, te-am asemui unui fluture care a băut vreo 12 cești de cappuccino – însă energia lui 2021 îți semnalează să o iei mai ușor. Mult mai ușor. Învață să mergi pe propriile picioare înainte să te apuci să încerci trucuri pe patine cu rotile – ceva de genul ăsta. Sună plicticos, dar ai puțină răbdare, căci ceva (sau cineva) special va apărea în viața ta anul acesta, ca să te ajute să fii mai chill.

Luna în Rac

Probabil știi deja asta – anul 2020 a fost chiar mai rău pentru persoanele născute sub semnul lunar al Racului decât pentru restul. Însă anul 2021 îți va reseta viața și te va ajuta să dai ctrl + alt + delete tuturor dramelor. În plus, eclipsele în Săgetător care vor avea loc în mai și decembrie te vor ajuta să îți îmbunătățești rutina de fitness, în timp ce eclipsa în Gemeni din iunie îți spune să renunți la trecut (mai exact, să încetezi să mai verifici obsesiv contul de Instagram al fostului).

Luna în Leu

Cum stai cu dragostea? Jupiter și Saturn în cea de-a 7-a casă a relațiilor prezic o „curățenie” pe plan sentimental (o să reușești să te detașezi de situația aia de friends with benefits în care ai fost prinsă în ultima vreme) și îți garantează un glow-up (o să cunoști pe cineva super interesant). Însă lucrurile nu vor începe în mod magic să se așeze precum în povești – va trebui să pui umărul și să lucrezi pentru ceea ce îți dorești (de exemplu, dă-i block tipului care e friend with benefits și spune-i tipului nou că vrei să-l scoți în oraș).

Luna în Fecioară

Saturn și Jupiter în a 6-a casă a rutinei semnalează că e timpul să regândești câteva dintre obiceiurile tale zilnice care nu s-au dovedit a fi benefice. Poate că încă n-ai găsit metoda perfectă de a face sport acasă fără să îți deranjezi vecinii sau îți petreci cele câteva ore dinainte de culcare scrolând pe Twitter. Începe procesul de detoxifiere prin niște sesiuni de self-care (și da, asta înseamnă să te culci mai devreme de ora 2 noaptea).

Luna în Balanță

Semnul tău lunar guvernează relațiile, așa că ai o înclinație naturală spre flirt și distracție, însă îți e greu să definești clar relația cu cineva de care ești interesată. Anul acesta, Jupiter va fi în cea de-a 5-a casă a sexului și dragostei (pentru prima dată în ultima decadă!), ba chiar va fi însoțit de Saturn, ceea ce înseamnă că este timpul să iei lucrurile în serios. Gândește-te bine ce vrei de la persoana cu care te vezi în acest moment, unde percepi relația mergând în viitor, apoi fă ceva în sensul ăsta.

Luna în Scorpion

Te simți mai încărcată de emoții decât în mod obișnuit, iar eclipsa în Gemeni din luna iunie prevestește niște schimbări lăuntrice. Programează niște timp pentru tine și reflectă puțin asupra trecutului (și prezentului și viitorului), notează-ți gândurile într-un jurnal, mergi la terapie, sau poate chiar apucă-te să scrii o autobiografie. Va trebui să te confrunți cu niște trăiri mai inconfortabile, însă asta te va ajuta să devii o versiune mai bună a ta până la finalul anului.

Luna în Săgetător

Schimbările care se anunță pot fi copleșitoare – chiar și pentru tine, care, de regulă, suporți multe. Însă nu te impacienta, nu este vorba neapărat despre schimbări în rău. De fapt, ce se va întâmpla este că îți vei redefini total cercul social, îți vei transforma cu totul atitudinea și vei învăța într-un an cam cât ai face-o pentru un doctorat. No big deal, așa-i? Apucă-te de treabă adoptând un nou hobby sau începând un curs online.

Luna în Capricorn

Cei născuți sub semnul lunar al Capricornului au dus-o cel mai prost în 2020 – vestea bună aici e că n-ai cum s-o duci mai rău de atât. Vibe-ul astrologic al anului viitor are legătură cu casa a 12-a, cea a finalurilor, așa că vei pune punct relațiilor care n-au mers, vei ieși din grupurile de Whatsapp care te agasau, practic, vei încheia tot ceea ce nu îți aduce fericire. Așa că tot ce poți face este să faci pace cu anul care a trecut și să treci peste pentru a lăsa loc pentru ceva mai bun. Privește-o așa: e ca și când ți-ai făcut breton singură în carantină, iar acum lași părul să crească înapoi – doar că nu la propriu, ci la figurat.

Luna în Vărsător

Nu o să te ducem cu zăhărelul – iarna și primăvara următoare vor fi cam dificil de parcurs, însă încearcă să supraviețuiești zilelor pline de stres de la birou și certurilor-monstru cu iubitul tău, pentru că eclipsa în Gemeni care urmează să se petreacă în iunie va avea efecte cât se poate de benefice pentru viața ta amoroasă. Vei cunoaște în sfârșit un tip cu care ești pe aceeași lungime de undă, sau vei observa că relația în care ești acum a devenit dintr-o dată mai fericită. Vei fi în al nouălea cer, crede-ne.

Luna în Pești

O furtună de proporții cosmice se avântă peste cea de-a 4-a și a 12-a casă din zodiacul tău, iar asta anunță faptul că vei petrece o grămadă de timp cu familia (cea cu care te-ai născut, sau cea „adoptivă”, formată din prieteni). De asemenea, te vei conecta cu lucruri din trecut. De exemplu, vei reflecta asupra unor amintiri mai vechi și le vei privi din perspectiva unui adult, trăgând învățăminte. De asemenea, ar fi bine să știi că Jupiter trece prin Pești din mai până în iulie, așa că vara ta va fi una norocoasă.

Text: Jake Register

Foto: Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.