Horoscop 2020 – La ce să te aștepți de la noul an

2020 se va manifesta 100% pe măsura entuziasmului tău. (Poate nu vei avea în față o cale dreaptă către succes, așa cum ți-ai dori, dar oricum, vei ajunge acolo.) Și se vor întâmpla multe: eclipse care schimbă vieți, Retrograd 10+, și Pluto în conjuncție cu Capricorn, care reprezintă schimbări serioase în note muzicale dramatice.

Vezi mai jos horoscopul pentru 2020, dar, înainte de asta, aruncă un ochi și peste ce îți rezervă anul în materie de mișcări astrale.

Mercur Retrograd

Fă-ți backup la toate fișierele din calculator, lasă spațiu de interpretare în planurile tale de călătorii, răspunde-i fostului tău iubit din liceu prin mesaje inteligente (Adică, nu îi răspunde.) Ai învățat ce înseamnă disciplina!

16 februarie — 9 martie

În Pești și Vărsător

Vise, emoții, și intuiția ta care primește semnale. Traducere: Gândește-te bine înainte să acționezi.

18 iunie — 12 iulie

În Rac

Rac = emoții la cel mai înalt nivel, așa că încearcă să nu iei lucrurile prea personal.

13 octombrie — 3 noiembrie

În Scorpion și Balanță

Se poate să devii destul de geloasă, nesigură pe tine, și chiar secretoasă. Deci, o groază de stări.

Eclipse

Eclipsele solare au loc când este Lună Nouă, adică e momentul perfect pentru a începe proiecte noi și pentru a-ți seta intenții. Eclipsele de lună se întâmplă când este Lună Plină, când vibe-ul este despre a finaliza ceea ce ai început și a te elibera de ceea ce nu îți face bine.

10 ianuarie

Eclipsă de lună în Rac

Racul este controlat de Lună, așadar această eclipsă este extra lunară (gândește: matern, casnic, emoțional) și în jurul echilibrului dintre job și viață personală.

5 iunie

Eclipsă de lună în Săgetător

Jupiter guvernează Săgetătorul optimist și zgomotos. Răsplătește-te pentru că ești minunată și organizează o petrecere extravagantă ca să sărbătorești. Cu sclipici și toată gașca.

21 iunie

Eclipsă de Soare în Rac

Redecorează, plănuiește o călătorie prin care îți testezi limitele, și fă-ți cunoscute nevoile emoționale.

5 iulie

Eclipsă de Lună în Capricorn

Verifică-ți viața profesională. Ai încredere în moi.

30 noiembrie

Eclipsă de Lună în Gemeni

Este totul despre comunicare și curiozitate — e vremeaperfectă pentru a te decide pe ce anume merită să te focalizezi.

14 decembrie

Eclipsă solară în Săgetător

Acum este momentul să te gândești la imaginea de ansamblu, cum ar fi chiar organizarea unei călătorii. Sau cum să cucerești lumea.

Tranzituri

Sau mișcarea planetelor de-a lungul cerului. Când aterizează, pot avea impact asupra oricărui lucru din viața ta.

12 ianuarie

Saturn în conjuncție cu Pluto

Ce se întâmplă când se ciocnesc două forțe întunecate, sumbre? 2020 dă startul acestui vibe transformator. Este genul de situație o-dată-la-32-ani, așa că nu este chiar important. Glumim. Evenimentul, așa cum sună el,  deloc înfricoșător”, te încurajează să îți iei la revedere de la tot (relații, joburi, gânduri negative, Netflix chiar) ce nu te ajută să strălucești.

21 martie, 17 decembrie

Saturn intră în casa Vărsătorului

Saturn se mută din casa Capricornului în cea a Vărsătorului în martie, șapte săptămâni mai târziu intră în retrograd, apoi reintră în Vărsător în decembrie. Această tranziție înseamnă testarea limitelor, agitarea spiritelor, și setarea propriilor reguli. Strânge cureaua!

4 aprilie, 30 iunie, 12 noiembrie

Jupiter în conjuncție cu Pluto

Cele două planete își unesc forțele o dată la 13 ani, și în 2020 se vor ciocni de trei ori. Acestea sunt momente perfecte pentru a-ți stabili țeluri noi și pentru a deveni conștient de ce îți dorești cel mai mult în viața ta.

19 decembrie

Jupiter intră în Vărsător

Joviala planetă a norocului și a expansiunii intră în zona etericului, cerebralului, și devii orientat[ către grupuri de oameni Vărsător, așa că așteaptă oportunități privind colaborări creative, prieteni noi, și un foarte impozant „Fac ce vreau, nu contează ce spun ceilalți.”

21 decembrie

Jupiter în conjuncție cu Saturn

Lumile se ciocnesc, (nu literar, relaxează-te — este mai degrabă ca și cum petrec niște timp împreună pe cer), ceea ce îți va aduce extra noroc și ambiție. Oo, da, și asta se întâmplă doar o dată la fiecare 20 de ani, așa că profită și ieși din vechea rutină care te face să te simți blocată, așa încât să prinzi fluxul de bani, încredere în propria persoană și optimismul de care ai nevoie ca să faci să se întâmple lucruri majore în viața ta. Ne vedem de partea cealaltă!

Berbec

Marile mișcări

Anunț de siguranță națională: marele tranzit al anului este pe 12 ianuarie, când Saturn și Pluto va fi în același punct în zodiac, declanșând schimbări monumentale în Casa carierei tale. Ah, și chiar în mijlocul sezonului tău, Jupiter, planeta norocului, lovește Pluto, așa că începi să faci tot felul de mișcări pentru a-ți asigura portofelul. Practic, mai bine muncești din greu acum, pentru că în toamnă, Marte, guvernatorul staminei, devine retrograd chiar în semnul tău zodiacal (adică, te influențează direct pe tine, leneșulo). Libidoul tău va scădea și vei trăi în pat. Dar nu te speria: până la finalul anului 2020, vei reveni, când Jupiter și Saturn se vor întâlni în Vărsător — practic, un shut down de energie pentru viața ta socială.

Statusul relației tale

Asigură-te că iubitul tău face față succesului tău nivel Kylie. Nu ești nevoită să alegi între jobul viselor tale și relația ta! Dacă rămâi la mijlocul drumului și totuși relația cu iubitul scârțâie pe alocuri, nu transpira. Vei fi iar pe calea cea bună când eclipsa solară de Lună Nouă de la finalul anului face valuri prin harta ta astrală… în cel mai sexy mod cu putință.

Zi bună de iubit

5 iulie

Zi cu drame

9 septembrie

Cea mai sexy zi

14 decembrie

Grupul tău de socializare

În această primăvară faci curățenie în casă. De pe 21 martie până pe 1 iulie, te vei debarasa de „prietenii” care nu vor să se aventureze cu tine la modul real. Cel mai probabil va fi foarte greu, dar până la mijlocul verii te vei simți mai puternică decât oricând.

Situația financiară

Cu Jupiter dezvoltând zona carierei tale aproape tot anul, visele de ladyboss devin realitate. Fii atentă: vei fii foarte ocupată. Evită cheltuielile impulsive, dar totuși fă-ți programare la masaj sau la manichiură, măcar din când în când, ca să rămâi calmă.

Taur

Marile mișcări

Conjucția Saturn-Pluto din ianuarie te împinge cu încăpățânare să îți adresezi întrebări despre tot ce te înconjoară. Chiar imediat după ce începe primăvara, Saturn intră în Vărsător, așa că așteaptă-te la și mai multe responsabilități la muncă — dar și la o promovare importantă sau la o mărire de salariu. Până la finalul lui 2020, oamenii pe care îi vei fi întâlnit în toată agitația specifică acestui an, te vor inspira să devii și mai implicată — indiferent ce înseamnă asta pentru tine. Poate vei descoperi un nou hobby (Netflix devine plictisitor!) sau vei deveni activist pentru o cauză cu care rezonezi. Îți vei face din ce în ce mai mulți prieteni cu aceleași valori ca ale tale. Bonus: Te vei simți ca o persoană mult mai matură, completă, responsabilă. Se numește maturizare.

Statusul relației tale

Zona de confort? Nu știi de ea. Anul tău va fi definit de multe explorări surescitante. Ceea ce înseamnă că despărțirile vor fi inevitabile, dar doar pentru că un nou capitol romantic este la orizont. Fie că începi o relație nouă sau faci o infuzie de energie proaspătă în relația deja existentă, acest an este despre a păși înspre ceea ce își dorești cu adevărat.

Zi bună de iubit

4 aprilie

Zi cu drame

4 martie

Cea mai sexy zi

31 octombrie

Grupul tău de socializare

Prietenii tăi te vor pune în situații aiurea anul acesta. Nu vor fi acolo să vorbească cu tine pe 23 ianuarie, 14 mai, 30 iunie, când vei avea mai mare nevoie de ei.

Situația financiară

Vei fi cea cu ideile strălucite de la birou. Bucură-te de glorie! Caută și ghidare, de asemenea: descarcă o aplicație care să te ajute cu investițiile, caută pe Google cum să își gestionezi bugetul, sau chiar întâlnește-te cu un consilier financiar ca să te ajute să scapi de orice temere privind banii.

Gemeni

Marile mișcări

În primul rând, reziști cu brio unui nou job, dar până în aprilie, vei învăța valoarea a ceea ce înseamnă să te dedici pe tine însuți unui proiect sau cuiva. Apoi, chiar înainte de sezonul Gemenilor, pe 13 mai, Venus este în retrograd în semnul tău, făcându-te să înveți iar tot ceea ce credeai că știi despre relații (scuze, dar poate e de fapt un lucru bun, nu?). P.S. Eclipsele din iunie vor întoarce legăturile cu ceilalți – cu gașca ta, iubitul, și colegii – cu susul în jos, așa că așteaptă-te la schimbări majore la oamenii cu care te înconjori.

Statusul relației tale

Bun, lucrurile devin un pic mai serioase pentru tine, și te simți pregătită să explorezi sentimente puternice și intimitatea reală. Așteaptă-te să faci față unei multitudini de valuri cu cât te scufunzi mai mult într-o relație de durată. Până la finalul anului 2020, vei ști exact ce își dorești așa încât să te simți satisfăcută – minte, corp, suflet – și îți vei da seama exact cum să obții ce ai nevoie.

Grupul tău de socializare

Nimeni nu iubește o petrecere mai mult decât o fac Gemenii, dar în același timp tânjești după timp de calitate cu prietenii tăi cei mai buni (aka brunch-uri săptămânale cu mimosa în pahare fără fund).

Situația financiară

Un proiect de suflet te va întoarce pe toate părțile, cu Jupiter de partea ta făcându-te să te simți în continuare inspirată. Doar nu te încânta atât de tare încât să arunci toți banii pe cine știe ce înainte să verifici de două ori dacă chiar îți permiți acel ceva.

Rac

Marile mișcări

Un nou an, o nouă tu. Literalmente. 12 ianuarie este marele tranzit al anului – cu Saturn-Pluto în conjuncție cu Capricorn – ceea ce provoacă în casa relațiilor tale tranformări uriașe. Dacă ai de-a face cu prietenii toxice, acest eveniment rar te va ajuta să te deschizi către unele noi, mai bune. Și acești extreme de importanți oameni pot avea un impact major asupra ta. În noiembrie, Jupiter și Pluto fac echipă ca să se asigure că relația ta romantică este în flăcări, și, până la sfârșitul lui decembrie, Jupiter intră în casa angajamentului…aluzie, aluzie.

Statusul relației tale

Norocoasa de tine: iubirea, practic, îți va cădea direct în poală. Această puternică, extrem de rară conexiune cosmică de la începutul anului îți va influența relațiile romantice la fel de mult ca pe cele platonice, ceea ce te va forța să te eliberezi de orice obicei negativ sau mentalitate toxică. Nu e niciodată ușor să spui adio, dar ai încredere: te pregătești pentru ceva măreț.

Zi cu iubire

21 iunie

Zi cu dramă

12 ianuarie

Cea mai sexy zi

12 noiembrie

Grupul tău de socializare

Vei face parte din tot felul de noi grupuri de prieteni. Dar, treaba stă așa, toate aceste grupuri nu se vor înțelege la început – ține de tine să le ajuți. Invită-i pe toți la o băută pe 21 iunie.

Situația financiară

Ești pregătită să lucrezi fie de acasă, fie la biroul din colț. Jupiter te va ajuta cu relațiile care te vor împuternici să îți câștigi putere la job. Lasă-i pe alții să contribuie ca tu să conduci.

Leu

Marile mișcări

La începutul anului, provocările privind sănătatea ta ating un punct critic și îți vei da seama că e momentul să începi să acorzi mai multă atenție propriei tale persoane. Mereu e timp pentru grija față de tine și, mai mult, doar asta va minimaliza nebunia lui 2020. În martie, Saturn intră în Vărsător, sectorul relațiilor tale, iar Venus retrograd influențează, de pe 13 mai până pe 25 iunie, zona prieteniilor. Dacă oamenii profită de pe urma ta, acum este momentul să îi scoți din viața ta și să mergi mai departe, pe bune. Dacă te afli într-un proces de transformare, nu te panica — acesta este un lucru bun, și nu se va întâmpla oricum dezastrul pe care ți-l imaginezi. În plus, 21 decembrie aduce momentul aha (acela când îți dai seama de ce întâmplă toate) pe care îl aștepți.

Statusul relației tale

Anul acesta marchează începutul unui nou capitol, plin cu contracte, angajamente și, da, cuplări cosmice. Până și cele mai uzuale convorbiri au implicații pentru tot parcursul vieții. Așa că, fie că ieși la o întâlnire cu cineva de pe Tinder sau stabilești obiective cu partenerul tău în timpului brunch-ului luat în pat, totul este o afacere serioasă. Cu așa de multă magie în aer, următoarele 12 luni vor fi toate despre o dezvoltare romantică.

Zi cu iubire

21 martie

Zi cu dramă

13 octombrie

Cea mai sexy zi

18 august

Grupul tău de socializare

Nu te panica, dar unii dintre prietenii tăi sunt mai mult din Real Housewives decât din Gilmore Girls. Rămâi în alertă mai ales la sfârșitul primăverii — vei afla de ce la un moment dat. Totul va fi bine, totuși: Vei fi pregătită să ai o relație bună cu toți din gașcă începând cu 29 iulie.

Situația financiară

Abilitatea ta de a găsi mereu cele mai bune soluții la job îți va aduce multe puncte în plus anul acesta. Jupiter te va proteja și te va ajuta să te concentrezi, ca să poți investi în propria ta dezvoltare. Să cheltui câțiva lei pe un curs nu a omorât pe nimeni!

Fecioară

Marile mișcări

În ianuarie, viața ta câștigă un proces de transformare complet — dar nu va fi ușor. Foarte curând vei realiza că să te agiți să aduci în prezent cea mai plăcută versiune a ta este, de fapt, foarte foarte rău pentru tine, în adâncul sufletului. A-ți inhiba felul tău de a fi te ține departe de a primi promovările, relațiile de iubire, prieteniile pe care ți le dorești, așa că anul acesta este despre a te pune pe primul loc și a exploata propriul tău spațiu. Imediat cum te vei simți completă, viața ta socială devine mai bună. În vară, câteva eclipse majore te vor inspira să începi să ceri lucrurile pe care ți le dorești, dar despre care te gândeai că poate „e prea mult.” Ia ce ți se cuvine, Fecioară! Dacă există vreun semn zodiacal suficient de puternic ca să suporte repercursiunile, acela ești, cu siguranță, tu.

Statusul relației tale

Chiar dacă viața ta pare, inițial, o mare dezordine, ai sigur de partea ta o groază de planete care trec prin zona iubirii și a creativității special pentru tine. Te vei redescoperi conectându-te cu oameni pe care îi consideri inspiraționali, energici și, chiar, foarte sexy. De obicei, ești atrasă de partea intelectuală, însă anul acesta legăturile tale sunt pe cât de deștepte pe atât de vaporoase.

Zi cu iubire

20 februarie

Zi cu dramă

11 mai

Cea mai sexy zi

2 octombrie

Grupul tău de socializare

E momentul să scoți în evidență rezultatele a tot ceea ce ai făcut pentru evoluția ta în 2019. 21 iunie și 5 iulie sunt momente perfecte pentru a te reuni cu prietenii pentru toată iubirea pe care ți-o oferă. Este rândul tău să plătești — la naiba, chiar printr-o petrecere. În schimb, vei primi extra iubire 24 din 24.

Situația financiară

Îți vei crea propriul țel la job, pe care nimeni nu ți-l cere, dar a lua această inițiativă este egal cu o promovare bine meritată. Și Jupiter îți crește potențialul de comunicare, scriere, și abilități de analiză, oferindu-ți tot ce este necesar ca să duci la îndeplinire ce ți-ai propus.

Balanță

Marile mișcări

Te pregătești de o mișcare mare care vine spre tine, și lucruri spectaculoase se vor întâmpla odată ce te vei liniști. Acestea fiind spuse, așteaptă-te să lași romantismul deoparte — Venus retrograd din primăvară te va face să crezi că iubirea e moartă… sau, cel puțin, chiar supărătoare. Totuși, nu e ca și cum vei rămâne singură pentru totdeauna: până la finalul anului, Marte retrograd în zona relațiilor tale se va încheia, iar Jupiter și Saturn vor face echipă în zona sexului și a romantismului. Viața ta amoroasă va căpăta potențial mare, dar până atunci, vei fi la fel de fericită — sau chiar mai fericită — trăind viața de femeie independentă.

Statusul relației tale

Te vei întoarce la starea aceea de flirt, la energia zburdalnică de care îți era atât de dor (și tuturor le e dor de asta — întreabă-ți confidentele). Așa că trimite mesaje la ore târzii, intră în dialog cu băiatul care tocmai ți-a adus pizza fără să te judece că ai comandat două. Păstrează relațiile la nivelul ocazional și distractiv!

Zi cu iubire

17 decembrie

Zi cu drame

4 martie

Cea mai sexy zi

19 martie

Grupul tău de socializare

Anul acesta, s-ar putea să te consume foarte tare ieșirile cu gașca și să ai nevoie de ceva timp petrecut doar cu tine, în casă. Ceea ce poate să creeze o oarecare distanțare între tine și ei mai ales pe 1 iulie, dar nu te îngrijora: eventual, vor face glume legate de noul tău vibe.

Situația financiară

Ai temeri privind banii? Tratează cu ei. Analizează bine tot ceea ce te sperie — facturile tale, politica ta „fără animale pe proprietatea mea”… te vei simți mai bine când o vei face.

Scorpion

Marile mișcări

2020 va dărâma toți acei pereți pentru care ești atât de faimoasă. Saturn se mută în Vărsător în martie, ceea ce coincide cu un nou ciclu axat pe casă, familie, și alte temelii ale vieții tale. Vei începe să accepți că uneori trebuie doar să te eliberezi de tot ce ai în suflet și să ceri ajutorul, ceea ce e perfect în regulă. Mergi înainte și spune tot ce simți față de un părinte, un prieten, sau chiar iubitul tău. În toamnă, Marte retrograd face să fie mai greu să te simți motivată la job sau legat de rutina de sport, așa că folosește-te de acest timp ca să îți revizuiești modul în care ai grijă de sănătatea ta. Ia legătura cu prietenii tăi — ei vor ști ce să faci.

Statusul relației tale

Semnul tău zodiacal este renumit pentru spiritul înfierbântat și dornic — iar anul acesta vei fi chiar cum îți este brandul. Ești în starea aceea de neastâmpăr, așa că nu fi surprinsă dacă ajungi în cine știe ce încurcătură neașteptată. Până la mijlocul anului, totuși, poate vei realiza că relația nu e menită să dureze. Cel puțin vei fi învățat foarte multe… și acum te vei bucura să fii iar singură.

Zi cu iubire

21 noiembrie

Zi cu drame

13 octombrie

Cea mai sexy zi

10 ianuarie

Grupul tău de socializare

Ești pe punctul de a urca într-un roller coaster al dramelor. Te rugăm, ține în incintă toate săgețile, agresivitățile pasive, izbucnirile — mai ales de Halloween. Împărtășește lucrurile cu grijă și cu diplomație, și toată lumea va fi bine.

Situația financiară

Cariera tale vrea să se facă remarcată în lumina reflectoarelor. Vei avea parte de un joc bun cu Jupiter în zona comunicării tale, ajutându-te să găsești cuvintele cele mai bune prin care să îți impresionezi șeful.

Săgetător

Marile mișcări

Începutul anului nou o să iți arate că dacă ai niște bani puși deoparte ar fi bine să ai și grijă cum îi cheltuiești, sau cel puțin să încerci să nu fii mână largă. În luna martie, Saturn, planeta strâmtorărilor, intră în decada Vărsătorului, lucru care înseamnă că trebuie să arunci niște praf de stele magic care să te facă să îți dezvolți auto-controlul din viața ta. Trebuie să dai un restart creierului doar ca să îți organizezi toate prostiile mai bine… chiar dacă este plictisitor să știi că totul este despre ordine și disciplină. În luna mai, cu Venus în retrograd, apar semnale că o să urmeze despărțiri în timp ce tu încerci doar să te reconectezi cu persoanele apropiate și… odată cu eclipsa de Lună din 30 noiembrie totul se va lămuri și toate relațiile care au rămas în coadă de pește se vor termina definitiv. Pare totul destul de negru doar că după eclipsa de Lună urmează una de Soare care o să-ți dea un refresh major și totul o să revină la sentimente mult mai bune.

Statusul relației tale

Chiar dacă în ultima perioadă totul a mers prost, să știi că totul merge în direcția corectă și adevărată. O serie de eclipse care încep în decada Gemeni – Săgetător te vor conduce într-un final pe direcția bună și mulțumitoare, astfel și tu vei fi mult mai devotată. Direcția asta bună despre care ziceam mai sus o să apară indiferent dacă ești la prima întâlnire sau dacă ești în momentul când chiar crezi că nimic nu se mai poate schimba.

Zi cu iubire

3 aprilie

Zi cu drame

14 mai

Cea mai sexy zi

27 iunie

Grupul tău de socializare

Să nu lași pe nimeni să profite de generozitatea ta anul acesta. Ești atât de implicată încât o să treci peste niște erori în relația ta de prietenie cu oamenii. Traducere liberă: ar trebui să fugi de lângă prietenii-dușmani pe 5 iunie și pe 30 noiembrie.

Situația financiară

Ai, ca de obicei, lucruri mari în plan, dar e bine să reduci puțin intensitatea diamantelor pe care vrei să le cumperi. De fapt, trebuie să reduci foarte mult intensitatea pentru că Jupiter este atent la banii tăi și trebuie concentrare maximă. Să devii adult este foarte important.

Capricorn

Marile mișcări

Fii pregătită: Eclipsa de lună din ianuarie din decada Rac te ajută să renunți la bagajul excesiv, adică la relațiile alea de care nu ai nevoie. Saturn intră în Vărsator în luna Martie, timp în care tu îți faci un plan bine pus la punct să îți atingi targeturile. Te va ajuta și in ceea ce privește etica și numărul de principii la care te raportezi. O să iei în calcul și părerile celorlalți, lucru ce o sa te ajute enorm. Și, ca rezultat, o sa apară oameni noi și de treaba în viața ta, odată cu eclipsa solara din Iunie. Toți oamenii care te vor înconjura în această perioadă sunt  persoane pe care te poți baza și cu care poți construi. La finalul anului, în decembrie toate eforturile de anul asta îți vor fi răsplătite!

Statusul relației tale

Ce ciudat! Totul este în ceata! Cu toate planetele mutându-se de colo-colo și toată harababura asta astrală, efectiv toată viața ta este în schimbare. Ești deja într-o relație? Să te aștepți la marele pas!!!! Ești single? O să îți întâlnești alesul în prima jumătate a anului.

Zi cu iubire

21 decembrie

Zi cu drame

18 iunie

Cea mai sexy zi

16 februarie

Grupul tău de socializare

Ești focalizată pe oamenii care îți împărtășesc valorile, din toate punctele de vedere. Nu îți abandonezi gașca veche, dar o sa adaugi noi membri începând cu 9 septembrie pana pe 14 noiembrie.

Situația financiară

Jupiter se plimbă aiurea prin semnul tău zodiacal și asta înseamnă un singur lucru: Orice îți propui o să se întâmple, pentru ca ești foarte ambițioasă și hotărâtă. Poți să îți asumi orice risc și trebuie să ai încredere în 100% în Univers.

Vărsător

Marile mișcări

Oh, da. Acesta va fi un an bun. În martie, Saturn intră în semnul tău zodiacal, ajutându-te să-ți consolidezi relațiile, să-ți îmbunătățești viața de acasă, și să evoluezi profesional. Așa că, practic, vei lua un curs intensiv de maturizare. În mai, Venus retrograd stârnește zona romantismului și a sexualității, ajutându-te să reorganizezi ce vrei cu adevărat de la o relație. Vei evolua ca personalitate, așa că vei avea nevoie ca cei din viața ta să țină pasul cu tine. Odată ce norocosul Jupiter face echipă cu Saturn în semnul tău zodiacal, în decembrie, te vei simți binecuvântată de energia lor combinată, iar finalul va echivala cu o versiune a ta 2.0.

Statusul relației tale

Este clar că nu îți place să devii emoțională, dar acești ultimi ani au fost foarte încărcați. Vești bune: 2020 marchează începutul unui ciclu de trei ani în care te vei simți pe tine însăți în primul rând, fără nicio rușine, așa că nu fii surprinsă dacă lucrurile de acasă devin din ce în ce mai clare. Ține ochii deschiși. Sub patronajul stelelor din acest an, s-ar putea să nici nu te mai recunoști pe tine — sau cum interacționezi în iubire — până la finalul anului.

Zi cu iubire

17 decembrie

Zi cu drame

1 iunie

Cea mai sexy zi

6 septembrie

Grupul tău de socializare

Pune asta pe lista ta cu TO-DO: ieși mai des cu gașca ta măcar pentru nevoia de nostalgie. Organizează o reuniune pe 23 februarie (recomandat: brunch-uri aburite de alcool). Sau chiar pune cap la cap toate detaliile acelei vacanțe cu fetele care să arate exact ca pe Pinterest.

Situația financiară

Abilitatea ta de a fi extrem de sinceră la job le va da celorlalți o stare de nervozitate, dar tot asta te va ajuta să ai parte de mari câștiguri profesionale. Sari peste a face pe plac altora sau peste obsesia pentru perfecțiune și doar concentrează-te să păstrezi totul 100% real.

Pești

Marile mișcări

Începutul anului 2020 se concentrează pe casa prieteniilor și a iubirii. O eclipsă plus puternica conjuncție dintre Saturn și Pluto va îndepărta o groază de oameni. Este ok, pentru că pentru fiecare prieten alunecos sau relație toxică, vei primi în viața ta o persoană nouă care te va sprijini așa cum foștii nu au putut să o facă până acum. În mai, Venus intră în retrograd, așa că relațiile cu familia și cu prietenii se dezechilibrează puțin, dar, din fericire, noii prieteni vor salva situația. Totuși, focusul central va fi asupra propriei persoane și asupra propriilor țeluri, așa că asigură-te că vei petrece suficient timp cu tine.

Statusul relației tale

Vei începe să vezi greșelile altora ca pe ceva pozitiv, doar că, oricât de fermecător poate fi, acest optimism orb poate uneori să lucreze împotriva ta. Anul acesta îți vei învăța lecțiile o dată pentru totdeauna. Rămâi în picioare. Dacă ceva nu funcționează, nu-ți fie frică să te oprești. De fapt, vei vrea să cureți toate canalele de relaționare până începe vara: iubirea este la orizont într-o conjunctură impresionantă.

Grupul tău de socializare

Vei trece la următorul nivel în ceea ce privește legăturile cu oamenii cei mai apropiați pe 12 ianuarie și pe 21 decembrie. Vei lega relații oneste, bazate pe destăinuiri, pe momente de deschidere profundă.

Situația financiară

Visele tale privind zicala „fii stăpân pe propria carieră” vor deveni realitate. Jupiter îți va fi aliat din punctul de vedere al networkingului, așa că transformă conexiunile în oportunități. Și fă eforturi în a reconstrui relația cu șeful tău, într-o manieră mai fresh.

Traducere și adaptare Cosmopolitan US decembrie/ ianuarie 2019/ 2020

Ilustrații de Justina Leisyte

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.