Hard Rock Cafe – regatul absolut al cocktailurilor şi deserturilor fabuloase 

Raze de soare, un loc pe terasă si un alai de cocktailuri aromate…te duc cu gândul la ultima vacanță pe un țărm de mare? Noi le-am găsit pe toate, chiar aici in București, la Hard Rock Cafe. Zi de vară până-n seară te poţi relaxa la aer, pe terasa umbrită, cu vedere spre lacul Herăstrău, cu un cocktail fructat, pregătit în house, de artizanii de la bar. Iar în unele zile aceşti “zei” ai mixologiei sunt gata să îţi dezvăluie şi ţie secretele unei băuturi perfecte, pe care vei învăţa să o prepare chiar de la ei.

Pentru o experienţă completă pur şi simplu nu ai cum să pleci de aici fără să încerci decadentul Hot Fudge Brownie –  amestec ameţitor de blat de ciocolată fierbinte, temperat de o cupă de îngheţată cremoasă de vanilie, acoperite cu miez de nucă, şi frişcă, cu o cireaşă Maroschino deasupra.Iar dacă foamea îşi face simţită prezenţa, tot aici găseşti alături de legendarii burgerii clasici şi preparate mai uşoare, precum somon la grătar cu unt aromat, diverse salate sau surprinzătorii burgeri vegetarieni cu quinoa, cartofi, ciuperci şi humus.

Toată aventura se poate incheia cum nici nu te-ai gândi, adică cu o sesiune de cumpărături, în magazinul aflat în incinta resturantului. Vei găsi aici hanorace, tricouri şi alte articole trendy din colecţia Hard Rock, accesorii cu care să scoţi din anonimat orice ţinută şi o mulţime de suveniruri drăguţe.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.