Halewood Wines & Spirits disponibil acum și în online!

Halewood Wines & Spirits lansează astăzi noua platformă de e-commerce: www.halewood.shop. Cadoul nostru de sărbători vine întro versiune mai performantă, prietenoasă, modernă și cu ofertă diversificată. Producător, importator și distribuitor, Halewood Wines & Spirits pune la dispoziție online vinurile din producție proprie, dar și vinuri și băuturi spirtoase, beri artizanale și ape tonice, de la producători de top din lume, acum toate la doar un click distanță.

Bun venit în universul virtual Halewood Wines & Spirits: www.halewood.shop! La orice oră, în orice zi a săptămânii, din orice locație și de pe orice device poți accesa și comanda o varietate de produse de înaltă calitate. Halewood Wines & Spirits vine în întâmpinarea nevoilor tale cu facilitatea de ridicare a comenzii din oricare dintre magazinele proprii care îţi sunt la îndemâna sau livrarea gratuită a coletului la o sumă minimă comandată. În plus, echipa noastră pregătește în mod constant promoții variate, astfel încât să beneficiezi de experiența degustării a cât mai multor produse.Platforma, disponibilă  momentan în stadiul beta,  se lansează la timp să îți faciliteze cumpăraturile de Crăciun și Revelion, iar utilizatorii pot participa activ la dezvoltarea și optimizarea acesteia cu un feedback direct la adresa: [email protected] Primele 100 de păreri vor fi premiate cu un cod de reducere de 20% la fiecare comandă plasata pe www.halewood.shop până pe data de 31 Decembrie 2017, aşa că nu mai sta pe gânduri, accesează platforma şi citeşte regulamentul de participare.

Răsfață-te de sărbători și umple coșul tău virtual cu toate bunătățile pe care le vrei în colecția ta personală de băuturi, sau caută cadoul potrivit pentru cineva drag.

Halewood Wines & Spirits deține în România 6 divizii, fiind una dintre cele mai mari companii de băuturi de pe piața locală. Portofoliul Halewood Wines & Spirits, pentru care anul 2017 a reprezentat câștigarea a nu mai puțin de 35 de medalii la cele mai prestigioase concursuri internaționale din domeniu, este ușor accesibil pe platformă, oferind: vinuri din producție proprie (Hyperion, Neptunus, Floare de Lună, Prahova Valley etc.), vinuri de import (Concha y Toro, Marchesi de Frescobaldi, Trapiche etc.), spirtoase (Whitley Neill, Liverpool, The Poques, West Cork, Rum 66, Red Square Vodka, etc.), apă tonică, beri şi RTD (Lamb & Watt, Crabbie’s Original Ginger, Sadler’s Peaky Blinder etc.).

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.