Hai la festivalul AIRFIELD 2016

By  | 

Între 30 iunie şi 3 iulie are loc AIRFIELD Festival, care îmbină muzica, artă, natură şi sportul pe aerodormul Măgura din Cisnădie, în apropiere de Sibiu. Printre primele nume confirmate se numără Jamie Woon, Robag Wruhme, BlabberMouf şi Portable! Primele 1500 de abonamente sunt disponibile în perioada 16 decembrie – 12 ianuarie la preţul promoţional de 100 de lei.

Jamie Woon revine în România cu noul său album „Making Time“, lansat pe 6 noiembrie la Polydor Records, în timp ce legandarul Robag Wruhme şi rapper-ul BlabberMouf ajunge pentru prima oară în faţa publicului român!
Portable aduce la o distanţă de trei ani un show live apreciat în rândul consumatorilor de muzică electronică. Line-up-ul este completat de Gorje Hewek & Izhevski, Subcarpaţi, Golan, CTC, Lucia, Byron, Spike, Cedry2k, Chimie, Ada Kaleh şi Toygun.Hai la festivalul AIRFIELD 2016
Pentru ediţia de anul viitor se vor amplasa şase scene pe care vor urca peste 100 de artişti. Amatorii de adrenalină vor avea parte de peste 1.400 de salturi cu paraşuta, 2.300 de plimbări cu balonul şi 300 de ore de zbor. Senzaţiile tari vor fi completate de compeţiile care vor avea loc în zona de Dirt Park.
Iubitorii de natură se vor putea bucura de 80.000 mp de camping, unde vor avea amplasat şi un supermarket mobil. În plus, anul acesta Food Zone-ul primeşte întăriri şi aduce la un loc branduri renumite care promit o gamă variată de mâncare, gata să satisfacă toate gusturile.
De pe harta AIRFIELD nu lipsesc nici aşa zisele Terminale de Relaxare, unde participanţiii vor putea găsi workshop-uri, expoziţii, piese de teatru, performance şi recitaluri live. Abonamentele vor fi disponibile începând cu 16 decembrie la un preţ de 100 de lei, pe site-ul kompostor.ro.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *