Hai la drum mare cu cel mic – Intr-un scaun auto bebe confortabil calatoriile sunt mult mai frumoase

Calatoriile au rolul de a se transforma in amintiri placute alaturi de cei dragi. Condusul si respectarea legislatiei rutiere de pe teritoriul Romaniei asigura experienta unui drum parcurs in siguranta.

Tot astfel este recomandata sa fie si dezvoltarea lui bebe, iar pentru transportarea acestuia in conditii optime este recomandata achizitia unui scaun auto bebe de aici pentru ca placerea condusului pentru parinti sa fie adaptata ultimelor standarde de confort si siguranta pentru cel mic.Drumetiile sunt aventuri placute si esentiale din viata oricarei familii. Anumite dificultati care implica asumarea unor masuri de siguranta pot aparea in cazul in care copii au varste cuprinse intre 0 si 7 ani.

De aceea, scaunul auto pentru copii este solutia optima pentru ca parintii sa nu scape de orice grija asociata cu lipsa de siguranta a celui mic, iar copilul sa se bucure de orice calatorie facuta cu masina.

Magazinul online Carucioaredecopii este cunoscut in Romania pentru Showroom-ul impresionant de produse fabricate de producatori recunoscuti international pentru calitatea si fiabilitatea gamei de carucioare sau scaune auto pentru bebe.

In ce consta confortul si siguranta bebelusilor?

Fiabilitatea unui scaun auto pentru copii ofera acestora posibilitatea de a se familiariza cu deplasarile pe distante lungi si, in definitiv, cu explorarea lumei inconjuratoare. Aceste lucruri se dovedesc a fi benefice pentru sanatatea si dezvoltarea mentala a bebelusului inca din primele momente din viata.

Siguranta trebuie sa fie cautata in orice produs oferit de industriile producatoare. In privinta scaunelor pentru bebelusi, e necesar ca parintii acestora sa apeleze doar la distribuitori autorizati care comercializeaza produse atestate international si in conformitate cu legislatia din Romania.

Alegerea scaunului auto potrivit pentru bebelus se face dupa urmatoarele considerente:

  • Materialul din care este confectionat este foarte important;
  • Scaunul auto trebuie sa fie potrivit pentru greutatea si inaltimea copilului astfel incat nu ii creeze dificultati celui mic;
  • Fiecare parinte trebuie sa achizitioneze doar produsele care sunt avizate cu ECE R44.03 si R44.04;
  • Masa corporala a copilului este esentiala in alegerea scaunului, existand 5 grupe cu greutati cuprinse intre 0 si 36 de kilograme;
  • Modelul masinii trebuie sa aiba ISOFIX incorporat. ISOFIX este un standard european care pune in echilibru si reglementeaza montarea scaunelor auto pentru cel mic. Legea impune prezenta a cel putin 2 scaune.

Avantajul este redat de felul in care fiecare scaun se muleaza pe interiorul masinii, fapt realizat doar prin rigiditatea fixarii produsului im punctele de stabilitate care poarta denumirea de ancore. Astfel sunt eliminate probleme de trepidatii de-a lungul calatoriilor pe distante lungi.

Pentru a beneficia de servicii de consultanta responsabile si care sa iti asigura solutii optime dedicate sigurantei si confortului de transport pentru bebe, apeleaza la specialistii Carucioaredecopii la urmatoarele date de contact:

  • Telefon: 0723 666 005 / 0743 666 006
  • E-mail: [email protected]
  • Adresa Showroom: Agricultori Nr. 35, Sector 2, Bucuresti

 

Sursa: Agentia Fortin

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.