Gradina de balcon. Super-idei DIY

Deci şi tu vrei o grădină de balcon frumoasă şi productivă, numai bună de pozat şi pus pe Facebook pentru ”a culege” mii de like-uri? Ȋţi dăm super-idei DIY pentru a avea cea mai tare grădină alternativă a văzut Fb-ul până acum.

Ocupă pereţii!
Cumpără-ţi un palet şi fă-ţi o grădină verticală, ataşând scândurele de spatele paletului. Aşază apoi ghivecele pe scândurele şi vei vedea ce minunat va arăta grădina ta verticală. Pont: Poţi vopsi paletul pentru un plus de personalitate şi culoare.Acelaşi lucru ȋl poţi face şi cu lăzile de lemn pentru fructe şi legume – agaţă-le pe pereţi, pune o folie pe spate, pentru a nu face igrasie, şi aşază plantele veritical.

Jardiniere mobile
Tot cu ajutorul cutiilor de lemn sau plastic pentru fructe şi legume fă-ţi jardiniere mobile pe care să le poţi muta dintr-o parte-n alta la nevoie ataşându-le rotiţe. De asemenea, poţi folosi şi cutii vechi de metal pentru bomboane sau ciocolăţele, din cele colecţionate de prin talciocuri.

Foloseşte scăunele
O grădină etajată arată spectaculos! Cumpără din talciocuri taburete lungi, din cele pe care stăteam la bunici ȋn curte, şi pune plantele pe ele. Ia şi taburete pătrate, rotunde şi scăunele pentru copii, vopseşte-le ȋn culori vii şi foloseşte-le ca suport pentru ghivece.

… sau uluci
Găseşti la orice magazin de bricolaj uluci pe care le poţi ataşa pe o platformă verticală sau un palet pentru a le folosi pe post de jarniere. Efectul va fi uau!!!

Gradina ta… de apartament

Cum sa-ti transformi balconul intr-o gradina cu flori

Etichete: DIY
Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise