Going the Distance (VIDEO)

By  | 

De la bun inceput intre ei apar scantei, un adevarat foc de artificii intr-o seara superba de vara, dar nimeni nu se asteapta ca povestea lor de dragoste sa dureze prea mult, mai ales ca Erin trebuie sa se intoarca la San Francisco, iar Garrett ramane la slujba lui din New York City.

Dar cand cele sase saptamani de hoinareala fara tinta prin oras capata un sens, niciunul dintre ei nu e sigur ca ar vrea sa le puna capat.

Chiar si atunci cand prietenii lui Garrett, Box (Jason Sudeikis) si Dan (Charlie Day), glumesc in legatura cu regimul lui de reducere a caloriilor sau de pasiunea lui pentru telefonul mobil, se vede ca nu le-ar placea sa-si piarda prietenul de pahar din cauza unei povesti romantice nesanatoase.

In acelasi timp, Corinne (Christina Applegate), sora maritata si cam nervoasa a lui Erin, care o protejeaza de toate relele, incearca s-o impiedice pe Erin sa o ia din nou pe drumul fara finalitate, pe care-l mai strabatuse de atatea ori.

In ciuda faptului ca unul e pe coasta de est, iar celalalt pe cea de vest, in ciuda prietenilor si a rudelor si a catorva tentatii intalnite pe drum, cei doi par a fi gasit ceva ce seamana cu dragostea, iar cu ajutorul mesajelor si a imaginilor trimise pe mobil, sau a telefoanelor tarzii din noapte, ei considera ca ar putea reduce distanta care-i desparte.

In regia lui Nanette Burstein („On the Ropes”) si cu o distributie formata din: Drew Barrymore („Grey Gardens”), Justin Long, Charlie Day, Jason Sudeikis si Christina Applegate, comedia romantica „Amor la distanta” / „Going the Distance” promite sa isi captiveze spectatorii din 10 septembrie. La CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *