Gloria Hotels&Resorts: Experiența unei vacanțe de neuitat

By  | 

Ți-ai imaginat vreodată locul perfect în care ai putea uita cu adevărat de grijile cotidiene? Oriunde te-ar fi plimbat imaginația, resorturile de lux puse la dispoziție de Gloria Hotels&Resorts îți vor întrece așteptările. Situate pe plaja din Belek a Antalyei, care îți deschide porțile către frumusețea serenă a Mării Mediterane, Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort și Gloria Verde Resort sunt resorturile de lux care îți oferă cheia de acces către fericire. Albastrul infinit al cerului îmbrățișează energia mării, ademenindu-te să inspiri adânc frumusețea răpitoare a peisajelor care te înconjoară. Iar pentru a uita definitiv de griji, frumusețea naturală se îmbină cu servicii de lux, care redefinesc perfecțiunea. Nu trebuie decât să stai pe spate și să te bucuri de Paradis.

Gloria Golf Resort

Gloria Golf Resort îți propune o vacanță minunată în mijlocul unui peisaj superb, cu vedere la albastrul liniștit al mării și oportunitatea de a te bucura de râul răcoros din apropiere. Hotelul de aici îți aduce toată frumusețea Mediteranei într-o locație uimitoare, cu servicii ireproșabile.

Junior Suite Golf Resort

Facilitățile de care te bucuri în cameră: acces la internet wireless, telefon direct, televizor LCD, seif, mini bar, uscător de păr, sistem de cartele cheie, aer condiționat central.

Family Suite Golf Resort

De asemenea, ai acces la o serie de activități și facilități pentru întreaga familie. Copiii pot rămâne să se distreze la fabulosul club Gogi Kids, în timp ce tu savurezi o plimbare romantică pe plaja privată a resortului.

Gogi Fun Jungle Serenity Resort

Gloria Serenity Resort

Gloria Serenity Resort îți promite pace și echilibru, transformându-ți în realitate cel mai frumos vis de vacanță. Aici, sunetele naturii îți mângâie spiritul, încurajând explorarea propriilor vise și dorințe. E, într-adevăr, un resort cu efecte terapeutice, care nu exclude însă serviciile de lux, oferindu-ți acces la opt restaurante și nouă baruri, piscine și un spa de lux, unde te poți răsfăța cu tratamente de înfrumusețare, masaje relaxante și băi turcești.

Pool Villa Serenity Resort

Gloria Verde Resort

Situat într-un mediu natural unic, cu o înțelegere excelentă a serviciilor, calitatea Gloria Verde Resort a fost recunoscută de numeroase organizații internaționale și a câștigat multe premii. Îți promite o vacanță energizantă pe malul mării, oferindu-ți camere cu terasă sau balcon, acces la internet wireless, telefon direct, televizor LED, seif digital, meniu de perne, mini bar, sistem de carti de credit, aer conditionat central și chiar DVD player. Printre serviciile de lux incluse în prețul camerei se numără sauna, baia cu aburi, aqua-aerobic, volei pe plajă, tenis de masă sau windsurfing.

Docul Gloria Verde Resort

Text: Teodora Tîrcă

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *