Givenchy dezvăluie noua variantă a clasicului L’INTERDIT

Noul parfum al casei Givenchy – L’Interdit a fost lansat luni seară, de către NIRAN CO Products, într-un spațiu al contrastelor urbane, invitând femeile să își depășească limitele și să descopere fiorul interzis.

Conceptul de L’Interdit s-a născut în 1957 sub forma unui parfum creat pentru Audrey Hepburn. În 2018, parfumul L’Interdit spune o poveste cu totul nouă.  The Thrill of the Forbidden a fost conceptul petrecerii de lansare a parfumului în România și i-a provocat pe cei prezenți să îmbrățiseze fiorul libertății și senzațiile interzise prin  spațiile tematice puse la dispoziție. De la break room, tattoo room, photo room și până la confession room, invitații au avut ocazia să experimenteze universul îndrăzneț al unui parfum care trezește dorința de a sparge tiparele și de a întrece limitele. De altfel, cei care au ales să se confeseze au avut surpriza să-i mărturisească păcatele lui Răzvan Fodor, iar, în camera foto, Vali Bărbulescu a fost cel care i-a îndemnat să se dezbrace de inhibiții.

Andreea Esca, Andreea Raicu, Virgil Ianțu, Sore, Carmen Negoiță, Valentin Butnaru, Adina Buzatu, Adelina Pestrițu și Albertina Ionescu s-au aflat printre invitații care au urmărit în exclusivitate proiecția spotului L’Interdit, care o are în prim plan pe Rooney Mara, una dintre cele mai talentate actrițe ale generației sale.

Cu o compoziție captivantă de flori albe, precum floarea de portocal, iasomie și tuberoză, parfumul este infuzat de note “negre”, de vetiver și patchouli.

L’Interdit este despre încălcarea propriilor limite, despre curaj, feminitate și fiorul pe care ți-l oferă o senzație interzisă. L’Interdit este parfumul paradoxurilor. În el, lumina îmbrățișează obscuritatea, iar notele florale se contopesc cu acordurile întunecate.

Noul L’Interdit este un parfum îndrăzneț, care reprezintă cheia unei uși care se deschide spre libertate.

Brandul Givenchy se află de peste 25 ani în portofoliul companiei NIRAN CO Products, importator și distribuitor exclusiv în România.

GIVENCHY L’INTERDIT este disponibil în parfumerii începând cu data de 15 septembrie.

GIVENCHY L’INTERDIT – 440lei ( 50ml, EDP)

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.