Ghid de activitati frumoase

COSMO te ţine la curent cu cele mai cool evenimente ale momentului. Grăbeşte-te şi profită de următoarele activităţi frumoase!

Yoga woman meditating at sunset. Female model meditating in serene harmony

Inscrie-te intr-un program de detofixiere

Vara se apropie şi Green Therapy te ajută să o întâmpini în cea mai bună formă! Hai să încerci un program complet de detoxifiere care va da un restart eficient organismului tău. SUMMERIZE este cel mai eficient program de detoxifiere, datorită căruia te poţi bucura de vacanţa de vară cu mai puţine kilograme, dar mai multă energie şi voie bună, plus o piele sănătoasă şi strălucitoare, aşa cum îţi doreşti. Totul în doar trei săptămâni! Poţi alege între trei variante de program – Summerize your body, mind and spirit, SUMMERIZE Master Detox şi SUMMERIZE Expres Detox. Înscrierile în program se pot face pe www.green-therapy.ro/detox/detox-summerize/ până la data de 6 iunie, iar numărul locurilor este limitat la 20 de persoane. Programul 7 zile Summerize Master Detox se va desfăşura în perioada 13-20 iunie. Programul 4 zile Summerize Express Detox se va desfăşura în perioada 17-20 iunie. Locaţia programelor este hotel Clermont**** din Covasna – o bază de tratament balnear, recunoscută pentru excelență atât pe plan naţional, cât şi internaţional.

12871482_1696784343919442_1135128445768094112_nHai la expozitia de grafica Eva Cerbu

ARGO ART, în parteneriat cu Muzeul Naţional al Ţăranului Român te invită la prima retrospectivă a artistei graficiene Eva Cerbu (Siegler) n. 1924 – m. 2008.
Vor fi reunite peste 250 de lucrări (desen, gravură, tehnică mixtă, ulei pe pânză) provenind atât din colecţia artistei, cât şi din colecţii particulare. În acelaşi timp se va lansa catalogul expoziţiei – Monografia Eva CERBU, autor Adrian Buga, publicat de Editura UNARTE și Argo Art Publishing Bucureşti în 2013.
Încă din 1970 Eva Cerbu îşi dorea să imprime ţesături şi, după 46 de ani, această dorinţă s-a materializat prin realizarea colecţiei CARUSEL de către designerul Andreea Buga. Vor fi prezentate piese vestimentare deosebite din materiale naturale mătase, bumbac, in şi bambus organic, imprimate digital cu cele mai frumoase lucrări ale Evei Cerbu.
Visele se îndeplinesc şi arta se poartă! Hai la vernisaj joi, 2 iunie 2016, ora 18:00, în Sala Tancred Bănăţeanu a Muzeul Naţional al Ţăranului Român, intrarea din Str. Monetăriei din Bucureşti.

grand_mfr_display_blogo_parteneri_finale,,My Fair Lady“ la Grand Cinema & More

Cu prilejul celebrării a 60 de ani de la premiera mondială, Grand Cinema&More prezintă premiera unuia dintre cele mai frumoase spectacole muzicale din lume, ,,My Fair Lady“ de Frederick Loewe. Câştigător a numeroase premii precum Theatre World Awards, Tony Awards, Drama Desk Awards și Laurence Olivier Awards şi considerat de criticii din întreaga lume drept ,,musicalul perfect“, ,,My Fair Lady“ de Frederick Loewe a cucerit publicul la scurt timp de la premiera mondiala care a avut loc pe Broadway în data de 15 martie 1956. Succesul său a fost confirmat în scurt timp şi la Londra, pe West End şi ulterior, a devenit unul dintre cele mai jucate şi premiate musicaluri din lume. La Bucureşti este produs de Grand Cinema & More, în timp ce echipa de creaţie este compusă din regizorul Răzvan Ioan Dincă, dirijorul Daniel Jinga, scenograful american Maruti Evans, designerul de costume Oana Botez, coregraful Violeta Dincă şi lighting designerul Daniel Klinger. Traducerea şi adaptarea libretului este realizată de Ernest Fazekas. Musical-ul va mai avea câte două reprezentaţii azi, 28 mai şi duminică, 29 mai, iar bilete poţi cumpăra de pe http://grandentertainment.ro/grand-cinema-more/show/my-fair-lady-musical-live!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.