Gărâna Jazz, un festival între prieteni

S-a încheiat ce-a de-a XXI-a ediție a unuia dintre cele mai cunoscute festivaluri de jazz din România. Publicul s-a delectat cu o atmosferă caldă, cu muzică de calitate, cu trupe care au impresionat plăcut prin combinațiile dintre jazz și alte stiluri neașteptate: electronic, country, rock, operă sau dub.

Inclusiv artiștii ce au venit să susțină concertele de la Gărâna s-au bucurat de festival. De exemplu, grupul german Melt Trio au venit la Gărâna încă de joi, pentru a sta pe buștenii din fața scenei ca să se bucure atât de atmosferă, cât și de muzica celorlalți artiști invitați.Și vremea a fost prietenoasă, nopțile fiind mult mai calde decât în ultimii ani. Nici ploaia nu a îndrăznit să deranjeze publicul cu mai mult de câteva picături, în afară de fulgerele spectaculoase de vineri seară.

La ce-a de-a XXI-a ediție, cei ce ai venit s-au putut bucura din plin și de cursurile de yoga de la ponton, și de proiecțiile de film derulate după serile de concerte, și de concertele din Biserica Catolică din Văliug, și de drumețiile din Parcul Natural Semenic, de mâncarea gustoasă gătită aici, dar și de Lacul Trei Ape, numai bun pentru răcorirea din fiecare după-amiază.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.