Gangster Squad (VIDEO)

By  | 

In Los Angelesul anului 1949 nu se intampla nimic fara aprobarea capului mafiot din Brooklyn, Mickey Cohen (Sean Penn).

El controleaza intregul oras, adjudecandu-si castigurile ilegale provenite de la dealerii de droguri, prostituate si toate casele de pariu de la vest de Chicago.

Reuseste sa faca toate acestea atat sub protectia calailor sai platiti, cat si a politiei si politicienilor pe care ii are la mana.

O asemenea imagine feroce este suficienta pentru a tine la distanta chiar si pe cei mai corecti si indrazneti oameni ai legii, nu insa si pentru echipa secreta a politiei formata din sergentul John O’Mara (Josh Brolin) si Jerry Wooters (Ryan Gosling), care si-au propus sa-l distruga pe Cohen odata pentru totdeauna. 

In regia lui Ruben Fleischer ("Zombieland"), Elita Gangsterilor prezinta realitatea unei epoci in care politia Los Angeles-ului a facut eforturi uriase pentru a-si recupera orasul din mainile unuia dintre cei mai periculosi mafioti din istorie.

  • Regie: Ruben Fleischer.
  • Distributie: Josh Brolin, Ryan Gosling, Sean Penn, Nick Nolte, Emma Stone, Giovanni Ribisi, Robert Patrick, Michael Pena.
  • Gangster Squad/  Elita Gangsterilor, distribuit de Warner Bros. Pictures si Village Roadshow Pictures, va putea fi vizionat pe marile ecrane din Romania incepand cu data de 11 ianuarie 2013.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *