Gadget-uri cool pentru sacul lui Moș Crăciun

Goana după cadouri nu este chiar atât de obositoare atunci când știi deja ce să le cumperi oamenilor dragi. Dar cum rezolvi problema darurilor atunci când cea mai bună prietenă încă nu s-a hotărât ce-și dorește, iar prietenul de suflet îți nu știe ce vrea?

Specialiștii de la mobiup.ro îți întind o mână de ajutor și îți recomandă cele mai cool accesorii din gama de lux Cellara sau Mobiama. Moș Crăciun s-a adaptat vremurilor și are în desaga sa cele mai potrivite cadouri, practice și foarte utile.Prietenei tale îi place să alerge?

Căștile in-ear, wireless sau cu fir, comode și foarte practice, se pot dovedi un cadou neașteptat și binevenit. Acestea se conectează la telefonul mobil, iar timpul dedicat alergării pe bandă trece pe nesimțite atunci când va asculta muzica preferată. În plus, nu va rata niciun apel important și se va putea bucura și de o conversație cu cineva drag. Husa de telefon, ce se fixează pe braț sau pe picior, nu doar că nu incomodează la mișcare, dar și oferă libertate brațelor și asigură protecție telefonului mobil.

Multipla campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, Anca Surdu, și antrenorul de fitness Alex Valah s-au alăturat echipei MobiUp.Tehnologia modernă, gadgeturile și accesoriile îi sprijină în activitatățile zilnice și îi ajută să îmbunătățească nu doar comunicarea cu cei pe care îi antrenează, dar și să găsească noi soluții pentru ca sportul să devină parte a vieții cotidiene.

Boxele portabile sunt un cadou inspirat mai ales pentru cineva care adoră muzica sau să urmărească un film chiar și pe tabletă sau pe telefonul mobil. Compacte și performante, cu sunet impresionant, boxele Bluetooth asigură sunet de maximă calitate oriunde sunt instalate: o petrecere într-un spațiu mai puțin convențional, în trafic – atunci când o călătorie de 15 minute se transformă într-una de 45, în drumul spre munte alături de gașca de prieteni sau oriunde în altă parte unde timpul petrecut alături de prieteni se transformă în amintiri pe viață.

Pentru acei prieteni care mai mereu rămân fără baterie la telefon, îți recomandăm bateriile externe. Un cadou surprinzător, atât pentru o EA, cât și pentru un EL. Poți opta fie pentru una de dimensiunea unui ruj sau a unei cutii de farduri, care poate fi strecurată cu ușurință în poșetă, fie pentru una de dimensiunea unei tabachere, dar care asigură suficientă autonomie de mișcare pentru dispozitivul mobil.

Cele mai potrivite cadouri vor fi întotdeauna cele practice. Sunt acelea care pot fi folosite în fiecare zi, care pot face viața mai ușoară, mai veselă și colorată. Pe mobiup.ro vei descoperi o mulțime de alte idei de cadouri ce nu doar vor înveseli zilele celor dragi, dar se vor dovedi utile în viața de zi cu zi.

Citeşte şi: Aplicatii si gadget-uri pentru cel mai cool party

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.