Funeral Chic Party – hosted by Ovidiu Buta la Gaia BoutiqueClub

By  | 

Cu o audienta coplesitoare si extrem de receptiva la restrictiile cromatice ale dress code-ului, petrecerea a luat, putin dupa miezul noptii, proportiile de „eveniment al anului”, la care toata lumea si-a dorit sa asiste.

Renumit in viata de noapte a Bucurestiului pentru ideile extravagante si aplombul pe care il imprima fiecarui party tematic realizat joi de joi, Gaia BoutiqueClub si-a depasit, de aceasta data, propriile limite. Fiecare pas, din momentul descinderii si pana la patrunderea in interiorul acestuia, a fost construit in detaliu.

In fata clubului, au fost „amenajate” in chip foarte verosimil, sase morminte, presarate cu lumanari aprinse, cruci si – pentru nota distinctiva – jobene si palarii negre. Intrarea in club a gazduit o premiera pentru Romania si anume, o vitrina creata special cu cateva dintre look-urile prezentate de designerul Stephan Pelger la Berlin Fashion Week.

Piesa de rezistenta a constituit-o, insa, geometria funebra a decorului, intesat de cruci imense si lumanari, vaduve statice cu mimica impenetrabila, imbracate in colectia „Sport negru” ale celor de la 109 si o asistenta care a respectat in cel mai chic mod religia negrului.

Purtand semnatura uneia dintre cele mai puternice voci din moda romaneasca, Ovidiu Buta, evenimentul a fost un magnet pentru o nisa semnificativa de designeri romani, stilisti, fashioni editori si, de ce nu, style icons. Stephan Pelger, Laura Lazar, Andra Clitan, Rita Muresan, Florin Dobre sau Miruna Micsan au fost numai cativa dintre cei prezenti.

Daca negrul este culoarea care nu se pierde, nu imbatraneste si nu se perimeaza niciodata, „Funeral Chic Party – hosted by Ovidiu Buta” se dovedeste a fi echivalentul sau la scara conceptelor genuin romanesti. Desi reinventat si readaptat la fiecare noua editie in cateva puncte formale, acesta isi pastreaza declaratia fundamentala: asa cum Chanel nu este o viata, ci o istorie, negrul nu este o culoare, ci o stare de spirit. Una foarte chic.

Cel mai longeviv brand existent in istoria uneia dintre cele mai sofisticate sampanii din lume, Veuve Cliquot a sustinut joi evenimentul Funeral Chic Party – hosted by Ovidiu Buta.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *