Friends with Benefits (VIDEO)

By  | 

Cand Jamie, o recrutoare de personal din New York, incearca sa-l convinga pe directorul artistic, Dylan, din Los Angeles sa accepte un job la New York, fiecare din cei doi incepe sa simta o puternica atractie pentru celalalt.

Dar… cei doi au avut atatea relatii esuate incat s-au hotarat sa renunte la dragoste si sa se limiteze la distractie.

Odata cu mutarea lui Dylan la New York, cei doi incep sa iasa impreuna tot mai des, impartasind opinia ca dragostea este doar o legenda promovata de filmele de la Hollywood. Astfel incepe experimentul celor doi, delicios de sexy, dar numai pentru adulti.

Ar putea acesti doi prieteni recenti – care sunt niste oameni de succes, fara obligatii si fara intentii serioase – sa accepte o experienta noua?

Daca ar adauga prieteniei lor niste sex „fara sentiment”, oare ar putea evita capcanele care apar inevitabil atunci cand incepi sa te gandesti la partener ca la un iubit?

Considerandu-se imuni la promisiunile amagitoare din comediile romantice, Dylan si Jamie n-ar trebui sa fie surprinsi sa constate ca aventura lor sexy, un pic cam indecenta, ii va determina sa se dezvaluie unul fata de altul mai mult decat si-ar fi dorit.

Cu o regie semnata de Will Gluck si avandu-i in rolurile principale pe: Justin Timberlake („The Social Network„), Mila Kunis („Black Swan„), Patricia Clarkson („Easy A”), Jenna Elfman („Dharma & Greg”), Bryan Greenberg („How to Make It in America”), alaturi de Richard Jenkins („Dear John”) si Woody Harrelson („2012”), comedia romantica „Prietenie cu folos” / „Friends with Benefits” va putea fi vizionata incepand de vineri, 9 septembrie la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *