FreeBuds 3, cel mai cool Mărțișor de la HUAWEI

Căștile HUAWEI FreeBuds 3 — cu siguranță unul dintre cele mai cool gadget-uri pe care noi, Cosmo, l-am testat în ultimul timp — reprezintă un super cadou de Mărțișor. Un cadou pentru cea mai bună prietenă. Sau, mai bine, pentru tine? #sorrynotsorry

Sunt roșii, super prețioase și, se vede chiar aici, extraordinar de fotogenice — chiar dacă ar fi să te bazezi doar pe prima impresie, tot ar fi dragoste la prima vedere! După ce ajungi să le cunoști mai bine și afli de ce sunt capabile, ideea de a le oferi cadou de Mărțișor celei mai bune prietene nu-ți mai surâde atât de mult… pentru că ai vrea să le păstrezi doar pentru tine.Huawei 8 martie

Și cum să nu ți le dorești?

Te înțelegem perfect. În fond, vorbim de primele căști Bluetooth open-fit cu anulare activă a zgomotului din lume. Așa este, căștile HUAWEI FreeBuds 3 te transportă cu fiecare utilizare într-un univers fantastic al sunetului ideal, complet autonom și izolat față de zgomotul orașului sau orice alt zgomot de fundal, univers în care sunteți doar tu și muzica ta. Și datorită unei funcții Fast Connect, care conectează căștile la player cu viteza fulgerului, nu ai cum să ratezi nicio melodie. Crede-ne pe cuvânt, o să le adori pur și simplu.

La prima conectare, pur și simplu pune căștile HUAWEI FreeBuds 3 în modul pairing și așează-le în apropierea unui smartphone Huawei. Cu o apăsare rapidă pe fereastra care apare instantaneu, se face legătura dintre telefon și dispozitivul audio. Fără butoane apăsate și așteptare. Este foarte simplu. HUAWEI FreeBuds 3 oferă și conexiune rapidă, indiferent de conectarea la un smartphone Android sau un iPhone. Iar reconectarea durează doar 2,4 secunde — practic o versiune modernă a acelei satisfacții instantanee pe care o simțeam la introducerea unei casete audio într-un radiocasetofon. Însă, în loc ca întreaga lume să fie la curent cu ce asculți, lumea înconjurătoare se domolește și tu te lași cuprinsă de muzică.

Fast Connect este doar una dintr-o serie de inovații care transformă HUAWEI Freebuds 3 într-o alegere excelentă — fie că ești o iubitoare de muzică mobilă, sau o femeie mereu ocupată și aflată în continuă mișcare. Cu anularea activă a zgomotului (o premieră pentru un design semi-open) și True Wireless Stereo, nu contează dacă ești fan heavy metal sau muzică clasică, dependentă de apeluri conferință sau pasionată de audiobooks — căștile HUAWEI FreeBuds 3 sunt pur și simplu alegerea ideală pentru tine. De Mărțișor sau oricând!

FreeBuds 3

Material susținut de HUAWEI

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.