Fotografii de revistă cu noul HUAWEI P40 lite, la un preț excelent

Atunci când văd o floare frumoasă sau obiecte rafinate, mulți dintre noi am dori să le surprindem frumusețea în fotografii close-up – totuși, în astfel de situații ar fi nevoie de un obiectiv macro profesional. HUAWEI P40 lite vine cu un obiectiv macro care poate focaliza obiecte la o distanță de până la 4 cm. Subiecte precum roua dimineții pe frunze și prim-planul ochilor animalului nostru de companie pot fi acum surprinse cu claritate. Noul smartphone vine la un preț competitiv de 1299 lei, care nu poate decât să ne încânte.

Obiectivul bokeh separat și capabilitățile de calcul puternice ale chipset-ului pot suprinde informațiile profunzimii de câmp în timp real în fotografia de portret, făcând tranziția cu bokeh-ul fundalului mai naturală și permițându-ți să realizezi cu ușurință fotografii ca în reviste.

Camera cvadruplă puternică de 48 MP este ingredientul secret al capabilităților fotografice ale lui HUAWEI P40. În plus, acest dispozitiv echipat cu chipsetul Kirin 810 realizat pe un proces de fabricație avansat de 7 nm, poate rula fluid jocuri 3D la rate mari de cadru. Pe lângă bateria mare de 4200mAh, telefonul suportă și HUAWEI SuperCharge de 40W, ceea ce permite încărcarea HUAWEI P40 lite cu 70% în doar o jumătate de oră.

Cu modul “Light painting” al camerei foto HUAWEI P40 lite activat, utilizatorul poate realiza fotografii interesante cu expunere lungă. De exemplu, cu opțiunea „Star Trails” selectată, se poate surprinde mișcarea stelelor pe cerul nopții, având un impact major asupra fotografierii cu smartphone-ul pe timp de noapte.

Unghi ultra larg de 120° pentru mai mult conținut

La fotografiile cu peisaje naturale sau cu mulți prieteni și membri ai familiei, smartphone-ul obișnuit nu poate surprinde pe toată lumea în cadru. Cu obiectivul cu unghi ultra larg de 120°, HUAWEI P40 lite poate captura cu ușurință 10 persoane în fotografia de grup. Distorsiunea de margine care afectează în mod obișnuit obiectivele cu unghi larg a fost mult îmbunătățită prin algoritmi avansați. Fie că este vorba de un portret cu unghi ultra larg sau o fotografie de peisaj, totul va părea mai natural și mai real.

În această gamă de preț, HUAWEI P40 lite este unul dintre cele mai bune smartphone-uri care oferă funcții și performanțe excelente de fotografiere – un telefon de excepție pe care nu îl poți rata.

Material susținut de HUAWEI

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.