Flori si aplauze, un proiect primavaratic

Primăvara e aici (haideţi să o încurajăm!), iar echipa formată din Ana Andrei (producător și stilist) – Andrei Nemirschi (fotograf) debordează de creativitate. Hai să o cunoşti!

În martie vedem o explozie de flori în jurul nostru, dar nu ne gândim la relația pe care o are fiecare femeie cu florile preferate sau dacă există o poveste în spatele buchetelor atât de dorite. Pentru a răspunde acestei curiozități, Ana Andrei şi Andrei Nemirschi au lansat un proiect frumos în care au invitat opt actrițe să-și aleagă florile preferate și să îşi spună povestea din spatele alegerii lor. De la delicatețea florilor de mac, la eleganța trandafirilor, la parfumul freziilor sau la rezistența violetelor de Parma, fiecare alegere are la bază un moment din viața celor opt protagoniste.

Decorul minimalist a fost ales pentru a atrage atenția exclusiv asupra celor două personaje din cadru: femeia și florile ei. Lentila folosită pentru acest proiect este reconstrucția faimoasei Petzval – inventata în 1840, în Austria. A fost montată pe un Canon 5DS rezultând o imagine care combină tehnologii de vârf de la ambele capete ale istoriei fotografiei. Floria.ro a venit în ajutorul proiectului și a pus la dispoziție florile alese de cele opt actrițe.

O fotografie reușită reprezintă mixul perfect între talentul fotografului de a surprinde secunda în care personajul se dezvăluie și capacitatea modelului de a transmite emoții. „Proiectul a plecat de la ideea Anei și pe măsură ce s-a dezvoltat a fost clar că totul se potrivește perfect. La fel cum se potrivesc florile și femeile. Experiența de a fotografia actrițe este ceva diferit de fiecare dată, singurul lucru care rămâne la fel este ușurința cu care poți să rezonezi interesant cu fiecare în parte“, a declarat Andrei Nemirschi despre realizarea proiectului Flori și Aplauze.

Imaginile apar pe canalele social media ale tuturor celor implicați în proiect pe parcursul celor opt zile care marchează începutul lunii martie şi în fiecare zi eşti invitată să descoperi o actriță cu povestea ei cu şi despre flori și pe ce scene de spectacole o poți vedea. Actriţele implicate în proiectul „Flori şi Aplauze“ sunt: Anastasia Anton, Ioana Blaj, Ana Covalciuc, Rodica Lazăr, Olimpia Melinte, Silva Helena Schmidt și Iulia Verdeș.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.