Filmele săptămânii 22-29 iunie, în premieră la cinema

By  | 

V-am pregătit o lista cu premierele săptămânii viitoare. Astfel, puteţi să vă bucuraţi, în exclusivitate, la cinema, între 22 şi 29 iunie, de:

 „Ocean’s 8: Jaf cu Clasă”, în premieră din 22 iunie

Cinci ani, opt luni, 12 zile… și timpul trece în continuare. Atât de mult a trecut de când Debbie Ocean proiectează cel mai mare jaf din viața ei.

Filmul reuneşte o distribuţie de excepţie din care fac parte Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna și Helena Bonham Carter. Surprinzătoare vor fi şi apariţiile unor celebrităţi internaţionale ca Zayn Malik, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Katie Holmes, Maria Sharapova și, bineînțeles, „marea doamnă a modei” Anna Wintour, coordonatoarea revistei Vogue.

Ținta este un superb colier din diamante în valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actrița Daphne Kluger (Anne Hathaway) care va fi starul celui mai mare eveniment al anului – Gala Met.

Pentru asta, Debbie Ocean (Sandra Bullock) are nevoie de o echipă de profesioniste în domeniu, începând cu partenera de încredere Lou Miller (Cate Blanchett). Împreună recrutează specialistele: bijutierul Amita, hoața de buzunare Constance, experta în garduri Tammy, hacker-iţa Nine Ball și designerul vestimentar Rose.

Planul este perfect, însă totul trebuie să decurgă fără nicio abatere dacă echipa vrea să pună mâna pe diamante. Totul se face la vedere.

Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Village Roadshow Pictures, o producție Rahway Road, „Ocean’s 8: Jaf cu Clasă”, în premieră din 22 iunie pe marile ecrane din România.

Pentru acest film, puteți câștiga bilete aici : https://www.cosmopolitan.ro/concursuri/p-castiga-o-invitatie-dubla-la-filmul-oceans-8

„Sicario 2: Soldado” deschide cel de-al doilea capitol din 29 iunie

 Lionsgate prezintă continuarea titlului original ”Sicario:Day Of the Soldado”.

Benicio Del Toro și Josh Brolin revin pe marile ecrane din 29 iunie în „Sicario 2: Soldado”.

În războiul drogurilor nu există reguli, iar în momentul în care cartelurile mexicane au început să infiltreze teroriștii în SUA, agentul federal Matt Graver (Josh Brolin) apelează la enigmaticul Alejandro (Benicio Del Toro) a cărui familie a fost asasinată după o reglare de conturi, să limiteze daunele de război după metode personale.

Alejandro o răpește pe fiica șefului unui cartel de droguri pentru a inflama conflictul, însă atunci când fetița este privită drept victima colaterală, soarta ei depinde de confruntarea directă dintre cei doi care îşi chestionează toate acţiunile din trecut.

Citeşte şi: (P) Ce filme aduce Vertical Entertainment pe marile ecrane în iulie și august 2018

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *