Filmele lunii ianuarie

By  | 

Apar atât de multe filme noi, încât e greu să decizi pe care să le vizionezi. Să nu mai vorbim de lipsa timpului liber şi de cât ar costa să te duci la toate… COSMO îţi vine şi de această dată în ajutor! Ţi-am pregătit o listă cu cele mai bune filme pe care le poţi vedea luna ianuarie 2015 în cinematografe.

Into the Woods / În inima pădurii – premiera 2 ianuarie

Inspirat de multi-premiatul muzical cu acelaşi nume, „Into the Woods” ne poartă din nou în lumea basmelor: personaje din Scufiţa Roşie, Rapunzel, Cenuşăreasa şi Jack şi vrejul de fasole interacţionează inedit într-o poveste despre un băcan şi soţia lui, care vor să-şi întemeieze o familie, dar sunt blestemaţi de o necruţătoare vrăjitoare. 

Winter Sleep – premiera 16 ianuarie

Lăsarea iernii îi face prizonieri, sub acelaşi acoperiş, pe Aydin, un fost actor, care conduce un mic hotel în centrul Anatoliei, pe soţia sa Nihal, cu care are o relaţie furtunoasă, şi pe sora lui, Necla, care suferă din cauza unui divorţ. Pe măsură ce zăpada începe să cadă, hotelul se transformă într-un adăpost, dar şi într-un loc din care nu pot scăpa şi care le alimentează animozitităţile.

The Water Diviner / Promisiunea – premiera 16 ianuarie

În deşertul australian fermierul Connor este celebru pentru modul în care găseşte apă. Visul lui Connor este să-şi crească bine cei trei fii, iar viaţa lui este distrusă când, trimişi pe frontul de la Gallipoli, băieţii nu mai dau niciun semn acasă. Connor va călători în Turcia pentru a descoperi ce s-a întâmplat, dar oare mai este vreo şansă să îşi găsească fiii în viaţă?

Unbroken / De neînvins – premiera 23 ianuarie

Unbroken” spune povestea lui Louis Zamperini, maratonist olimpic şi aviator în Al Doilea Război Mondial, care a supravieţuit fără mâncare sau apă şi a făcut faţă unor nenumărate pericole vreme de 47 de zile după prăbuşirea avionului său în Oceanul Pacific.

Mortdecai – premiera 23 ianuarie

Dealer-ul de artă Charles Mortdecai porneşte în căutarea unui tablou furat despre care se zvoneşte că ar conţine un cod secret, cheia spre aurul ascuns al naziştilor. Pentru a-şi duce misiunea la bun sfârşit, eroul trebuie să păcălească răufăcători ruşi, agenţi secreţi ai MI5, un terorist internaţional, dar şi pe superba sa soţie, Johanna. Va reuşi?

The Imitation Game. Jocul codurilor – premiera 30 ianuarie

The Imitation Game” urmăreşte povestea genialului matematician britanic Alan Turing, care sparge codul Enigma, reuşită ce permite Aliaţilor să afle planurile de război naziste. Într-una dintre cele mai dureroase răsturnări de imagine ale istoriei, în 1952 lui Turing îi va fi intentat proces pentru vina de a fi homosexual, o nedreptate cu bătaie lungă pentru restul vieţii sale.

De asemenea, nu uita de cele mai bune filme ale lunii decembrei, printre care amintim „The Hobbit: The Battle of the Five Armies” / „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri” (poţi citi recenzia noastră aici), „The Judge” / „Judecătorul”, „Dumb and Dumber To” / „Mai tăntălău, mai gogoman”, „St. Vincent” / „Sf. VIncent” şi „Exodus: Gods and Kings” / „Exodus: Zei şi regi”.

Pentru mai multe recomandări, urmăreşte secţiunea noastră de filme.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *