5 seriale care merită urmărite în toamna 2017

By  | 

Iată 5 seriale care vor avea premiera toamna aceasta și care se anunță a fi foarte interesante!

Poate îți pare rău că se termină vara, însă nu trebuie să uităm că toamna se lansează seriale noi, multe din care merită urmărite. Iată 5 seriale pe care ți le recomandăm.

Marvel’s Inhumans (1 septembrie)

Marvel revine cu un nou serial bazat pe benzi desenate. De data aceasta, povestea urmărește o comunitate izolată de super-oameni care se luptă să se protejeze.

American Horror Story: Cult (5 septembrie)

Cel de-al șaptelea sezon al serialului American Horror Story va fi lansat la începutul lui septembrie și va avea 11 episoade. Momentan nu se cunosc prea multe informații despre subiectul abordat în acest sezon, dar se crede că va urmări alegerile prezidențiale din Statele Unite din 2016, iar primul teaser trailer este plin de… clovni.

The Deuce (10 septembrie)

Serialul va conține 8 episoade care vor prezenta viața din New York în anii ’70 și ’80, când pornografia și prostituția s-au răspândit în Manhattan.

Ghosted (1 octombrie)

Comedia Ghosted urmărește aventurile unui sceptic care este forțat să lucreze cu un tip care crede în evenimente paranormale și inexplicabile.

Mindhunter (13 octombrie)

Nu în ultimul rând, serialul Netflix Mindhunter prezintă povestea unui agent FBI care urmărește criminali în serie și violatori.

Tu ce seriale aștepți toamna aceasta?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *