Seriale noi care merita urmarite

By  | 

Bates Motel

Ajuns la cel de-al doilea sezon, acest serial este un prequel al celebrului film al lui Alfred Hitchcock, Psycho, şi ne arată care era viaţa adolescentului Norman Bates, dezvăluind întâmplări ce l-au făcut pe tânăr un criminal faimos. Îl recomandăm atât fanilor filmului, cât şi celor cărora le plac serialele thriller în general.

Game of Thrones/Urzeala tronurilor

Unul dintre cele mai urmărite seriale ale momentului, Game of Thrones/ Urzeala tronurilor este ecranizarea seriei fantasy Cântec de gheaţă şi foc/A Song of Ice and Fire a scriitorului George R.R. Martin. Serialul are loc în tărâmul fictiv Westeros, unde lupta pentru Tronul de Fier a început. Aceasta se  întinde din Sud, unde căldura provoacă comploturi, pofte şi intrigi, către sălbaticele tărâmuri estice şi până în Nordul îngheţat, unde un zid de gheaţă de 400 m protejează Regatul de forţele întunecate de dincolo.

American Horror Story

Drama horror este o antologie centrată pe diferite personaje şi locuri, diferite în fiecare sezon. De la o casă bântuită, un azil de nebuni şi o reuniune de vrăjitoare, până la un carnaval (în sezonul ce va avea premiera la finalul acestui an), American Horror Story te va fascina şi te va ţine cu sufletul la gură episod după episod.

Revolution

Electricitatea face parte din vieţile noastre şi credem că nu am putea trăi fără ea, însă personajele din acest serial sunt obligate să trăiască fără aceasta după un blackout ce a avut loc în urmă cu 15 ani pe toată planeta. Toate personajele sunt bântuite de întrebarea "de ce a dispărut electricitatea?", dar fii sigur că unii ştiu mai mult decât alţii, mai ales când în cadru îşi face apariţia un misterios dispozitiv…

Elementary/Sherlock Holmes şi Dr. Watson

În această versiune modernă a cazurilor misterioase ale lui Sherlock Holmes, detectivul se mută din Londra în New York unde trăieşte cu o asistentă de reabilitare care are rolul de a-l ajuta după cura de dezintoxicare prin care tocmai a trecut, nimeni alta decât Dr. Watson.

Hannibal

Pe lângă distribuţia de excepţie, un alt motiv pentru a urmări Hannibal este povestea unui dintre cei mai fascinanţi criminali în serie. După ce s-a consacrat Sir Anthony Hopkins în rolul lui Hannibal Lecter a venit rândul misteriosului danez Mads Mikkelsen să preia rolul alături de Hugh Dancy în rolul lui Will Graham, psiholog criminalist capabil să empatizeze cu criminalii în serie şi Lawrence Fishbourne în rolul lui Jack Crawford, agent special FBI.

Tu ce seriale noi crezi că merită urmărite în această primăvară?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *