Recomandări de Halloween. Cele mai bune filme horror din 2016

By  | 

COSMO ți-a pregătit o listă cu cele mai bune filme horror lansate în 2016, pentru ca tu să faci cea mai bună alegere pentru seara de filme de Halloween.

The Conjuring 2

Regia: James Wan
Scenariul: Chad Hayes
Actori: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Madison Wolfe
Sinopsis: În anul 1977, în Londra, familia Hodgson începe să observe întâmplări stranii prin casa lor. Pe măsură ce unul dintre copii începe să prezinte tot mai multe semne de posedare demonică, povestea ajunge în cele din urmă la urechile soților Warren, care sunt solicitați să vină și să asiste biserica locală în cercetare

Rating IMDb: 7,5
Rating Rotten Tomatoes: 6,7

Lights Out

Regia: David F. Sandberg
Scenariul: Eric Heisserer
Actori: Teresa Palmer, Gabriel Bateman, Maria Bello
Sinopsis: Când a plecat de acasă, Rebecca a crezut că a lăsat în urmă toate fricile din copilărie. Niciodată nu a reuşit să facă diferenţa între ce era real şi ce nu atunci când se stingea lumina… iar acum fratele ei mai mic, Martin, trece prin aceleaşi momente de groază care, odată, i-au ameninţat şi ei viaţa. O entitate demonică ataşată în mod misterios de mama lor, a reapărut în mod inexplicabil.

Rating IMDb: 6,5
Rating Rotten Tomatoes: 6,3

Ouija: Origin of Evil

Regia: Mike Flanagan
Scenariul: Mike Flanagan, Jeff Howard
Actori: Elizabeth Reaser, Lulu Wilson, Annalise Basso
Sinopsis: O văduvă introduce un nou număr în seria ei de mici scamatorii și înșelătorii cu care își câștigă existența, însă invită în casa ei, fără să vrea, o forță cât se poate de reală și de malefică.

Rating IMDb: 6,7
Rating Rotten Tomatoes: 6,2

Model Hunger

Regia: Debbie Rochon
Scenariul: James Morgart
Actori: Lynn Lowry, Tiffany Shepis, Carmine Capobianco
Sinopsis: Fost model pin-up și actriță, Ginny a fost dată deoparte de industria modei din cauza tipului său de corp. În urma acestei dezamăgiri, a devenit o femeie răzbunătoare, însetată de sânge, cu obiceiuri cel puțin bizare. Când două tinere se mută lângă ea, Ginny le răpește pentru a se.. distra cu ele.

Rating IMDb: 7,4

The Lost Tree

Regia: Brian A. Metcalf
Scenariul: Brian A. Metcalf
Actori: Lacey Chabert, Michael Madsen, Thomas Ian Nicholas
Sinopsis: După un accident grav, un bărbat lasă totul în spate și se mută într-o cabană izolată pentru a-și lua viața de la capăt. Ajungând acolo, realizează că împrejurimile zonei ascund un trecut periculos.

Rating IMDb: 7

Don’t Breathe

Regia: Fede Alvarez
Scenariul: Fede Alvarez, Rodo Sayagues
Actori: Stephen Lang, Jane Levy, Dylan Minnette
Sinopsis: Trei prieteni pătrund în casa unui singuratic orb, convinși că vor obține un câștig facil, numai pentru a se afla într-o luptă terifiantă pe viață și pe moarte.

Rating IMDb: 7,3

Rotten Tomatoes: 7,1

Vizionare plăcută!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *