Recenzie Hot Pursuit: Urmarire periculoasa (2015)

By  | 

În comedia „Hot Pursuit” / „Urmărire periculoasă” facem cunoștință cu ofițerul Cooper (Reese Witherspoon), o tânără… puțin cam obsedată de a face totul ca la carte, căreia i se atribuie sarcina de a o proteja pe Daniella Riva (Sofia Vergara), soția unui mafiot ce trebuie să ajungă la Dallas pentru a depune mărturie împotriva unui mare distribuitor de droguri.

Cele mai bune comedii cu si pentru adolescenti

După ce soțul acesteia este ucis, Cooper rămâne singură cu tânăra cea sexy, însă cele două sunt urmărite de polițiști corupți și criminali și sunt nevoite să treacă prin tot felul de provocări în drumul lor prin Texas. Dacă vor ajunge sau nu întregi la destinație… asta rămâne de văzut.

Deși sinopsis-ul și trailerul nu m-au convins că „Hot Pursuit” ar fi o comedie prea bună, trebuie să recunosc că am fost plăcut surprinsă.

Cele două actrițe se potrivesc de minune rolurilor interpretate, povestea a fost chiar mai interesantă decât credeam, cât despre umor… tot ce pot spune e că toată sala râdea în hohote. Au existat și câteva întorsături de situație, nu prea dramatice, însă, dar este vorba, totuși, de o comedie, nu de un thriller sau un film de acțiune.

Witherspoon și Vergara nu au fost doar actrițele principale din film, ci producător, respectiv producător executiv. Acesta este un motiv în plus pentru care Vergara și-a dorit să primească rolul. „A fost prima dată când am fost un producător executiv pentru un film, iar Reese are deja experiență în acest domeniu, așa că m-am gândit că ar fi frumos pentru mine să lucrez cu ea şi din acest motiv”, a mărturisit ea.

5 filme de vazut saptamana aceasta

Filmul este regizat de Anne Fletcher („The Proposal”), după un scenariu scris de David Feeney (seria TV „New Girl”) & John Quintance (seria TV „Ben & Kate”) şi Dana Fox („What Happens in Vegas”) & Katherine Silberman (seria TV „Ben & Kate”).

Filmul „Hot Pursuit / Urmărire periculoasă” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 8 mai 2015.

Comments

comments