Primul trailer pentru „By The Sea”, cu Angelina Jolie si Brad Pitt

By  | 

La 10 ani de când au jucat în „Mr. and Mrs. Smith”, Brad Pitt și Angelina Jolie vor apărea din nou împreună pe marile ecrane în drama „By The Sea”, regizată chiar de către Jolie.

În urmă cu câteva luni, actrița Angelina Jolie a anunțat că va renunța la actorie pentru a se concentra pe regie. Până în acest moment, ea a regizat un documentar („A Place in Time”) și două drame („In the Land of Blood and Honey” și „Unbroken”), urmând ca pe marile ecrane să apară în curând și „Africa”, „By The Sea” și „First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers”.

Dintre acestea, „By The Sea” se remarcă pentru faptul că, pentru prima dată de la „Mr. and Mrs. Smith”, Jolie și soțul său vor juca împreună într-un film.

De asemenea, poţi ghici cine este co-producător? Chiar Brad Pitt! Cei doi vor juca din nou rolul unui cuplu căsătorit, însă povestea este cu totul alta.

Drama romantică îşi desfăşoară acţiunea pe la mijlocul anilor ’70, în Franţa. În centrul poveştii se află Vanessa (Jolie), o fostă dansatoare, şi Roland (Pitt), un scriitor american. Călătorind împreună prin Franţa, cei doi pare că se înstrăinează pe zi ce trece, însă când ajung într-un orăşel liniştit, la malul mării, pare că nu le mai vine să plece. Relaţia dintre ei începe să se schimbe pe măsură ce cunosc şi sunt atraşi de locuitorii plini de vitalitate ai oraşului, cum ar fi proprietarul hotelului sau managerul unui local din zonă.

Merită menţionat şi că drama nu va fi tocmai un film la care copiii se pot uita. Se pare că vor exista câteva scene fierbinţi de sex între cei doi pentru că acţiunea filmului se va concentra pe obsesia sexuală a personajelor cu vecinii lor. Sună interesant, nu? Mai multe detalii despre film găsești în acest articol.

Filmul va fi lansat pe la mijlocul lui noiembrie anul acesta. Mia jos poți viziona primul trailer al acestuia.

Comments

comments