Concurs! Premierele lunii martie: Negociatorii și Spionul cibernetic, pe AXN

By  | 

CONCURS!

În această seară, în cel de-al treilea episod din Spionul cibernetic, difuzat pe AXN marți, 4 aprilie, de la ora 22:00, echipa de investigatori cercetează un atentat cu bombă într-o zonă de risc ridicat.

Urmărește aventurile protagoniștilor, răspunde la întrebarea noastră și poți câștiga o pereche de căști  Sony cu Bluetooth, Wi-Fi și extra-bass, premiu oferit de AXN, televiziunea Sony Pictures.

Perioada de înscriere: 21 martie – 5 aprilie 2017

Extragerea câștigătorilor: 6 aprilie 2017

Concursul s-a încheiat. 

Câștigătorii sunt:

Cristina Mihaela Draghici
Valentin Chirila
Georgian Marinescu

Luna martie aduce două dintre cele mai așteptate seriale pentru pasionații de acțiune și tehnologie.  Primăvara AXN înflorește programele de seară ale telespectatorilor din 21 martie, cu două noi producții hollywoodiene

Două seriale noi  debutează în martie pe AXN: Negociatorii, un serial-poveste a unuia dintre cei mai buni profesioniști ai negocierilor pe viață și moarte și Spionul cibernetic, o producție polițistă procedurală înțesată de momente de suspans la cel mai înalt nivel.

Negociatorii (Ransom), din 21 martie, ora 21:00

Inspirat din cariera negociatorului Laurent Combalbert, serialul Negociatorii spune povestea unuia dintre cei mai buni profesioniști în soluționarea situațiilor de criză.

De la probleme apărute în cadrul companiilor multinaționale la situații complicate din agențiile guvernamentale, Laurent Combalbert reușește, alături de partenera sa Marwan Mery, să rezolve conflicte complexe, folosindu-se de spiritul său abil de convingere a interlocutorului.

Serialul, aflat la primul sezon, se bucură de jocul actoricesc al lui Luke Roberts, în rolul principal. Eric Beaumont este un negociator de excepție în situații de criză, în special când sunt implicați și ostatici. Echipa lui Eric intră în acțiune pentru a salva vieți atunci când nimeni altcineva nu o poate face. În pofida mizelor uriașe, Eric refuză să apeleze la violență, chiar și atunci când se confruntă cu cei mai periculoși criminali. Îndrăgitul actor Luke Roberts este cunoscut publicului din producțiile Wolf Hall, Black Sails, iar Sarah Greene – rolul lui Maxine Carlson, partenera lui Eric – s-a făcut remarcată în Penny Dreadful și Burnt.

Primul sezon al serialului numără 13 episoade și este produs de Frank Spotnitz, laureat Emmy® și Golden Globe® (The X-Files, The Man in the High Castle). Producția este creată de David Vainola (Diamonds, Combat Hospital) și Frank Spotnitz, prin Entertainment One (eOne), Big Light Productions, Sienna Films și Wildcats Productions.

 

Spionul cibernetic (Intelligence), din 21 martie, ora 22:00

Spionul cibernetic, un serial procedural, înțesat de intrigi și suspans la cel mai înalt nivel, imaginează povestea unui agent secret – Gabriel Vaughn, interpretat de Josh Holloway (Lost).

Gabriel este special și cu totul diferit de restul agenților secreți – acesta stochează toate informațiile digitale de care are nevoie într-un microcip pe care îl are implantat în creier. Astfel, Gabriel poate accesa informații super-secrete, ca un as în mâneca agenției guvernamentale de securitate pentru care luptă împotriva adversarilor.

Serialul numără 13 episoade și a fost creat de Michael Seitzman (Code Black) și produs de Michael Seitzman’s Pictures, Tripp Vinson Productions, CBS Television Studios și ABC Studios.

Vă invităm să citiți mai multe despre serial aici.

 

Concurs! Pregătim mai multe informații despre cele doua premiere, plus câteva premii pentru cei mai înfocați fani ai serialelor!

Acțiune și suspans în fiecare marți, de la 21:00 la 23:00

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *