(P) Secretul Fericirii are Premiera de Gală joi, 18 octombrie 2018

By  | 

Filmul românesc „Secretul Fericirii”, cu Vlad Zamfirescu în rolul principal, va avea Premiera de Gală pe data de 18 octombrie, la Cinema Pro, începând cu ora 20:00, iar accesul publicului se va face pe bază de invitație.

La Premiera de Gală va participa întreaga echipă, alături de producătorul Cristina Dobrițoiu și scenaristul filmului Alexandru Popa. Evenimentul reprezintă o ocazie extraordinară pentru iubitorii de film de-a descoperi „unul din puținele filme românești la care stai, aștepți, vezi, simți și îți dorești ca totul să nu se termine… O poveste foarte bine scrisă, foarte bine gândită și excelent, natatural și firesc jucată ”, după cum o descrie criticul de film Ștefan Apostol (movienews.ro)

„Secretul Fericirii” a avut, aseară, proiecție specială pentru presă, urmată de o conferință de presă la Teatrul Godot, din București, la care au participat o parte din actorii din distribuția filmului în frunte cu Vlad Zamfirescu acompaniați de producătorul Cristina Dobrițoiu și scenaristul Alexandru Popa. Evenimentul s-a dovedit a fi un bun prilej pentru jurnaliștii prezenți în sală să discute despre specificul acestui film în contextul românesc de astăzi și să descopere povestea de dinainte și de după a filmului, în cartea „Secretul Fericirii”, romanul scris de același Alexandru Popa și prezentat jurnaliștilor după proiecția filmului.

După vizionare, a luat cuvântul regizorul și actorul Vlad Zamfirescu care a explicat ce a însemnat pentru el această experiență cinematografică : „Am vrut să facem un film pentru public. Să aducem oamenii în sala la filme românești. Pentru mine e important ca filmul să aibă acel fir roșu, despre care am învățat în școală. Dacă noi nu dăm esentă filmului, cu alte cuvinte, dacă bunica ta nu a înțeles despre ce e vorba în film, atunci greșeala e la noi.

Scenariul filmului extrage, așa cum explică producătorul filmului, Cristina Dobrițoiu, trei pagini din roman, și le transpune într-un film de o oră și treizeci de minute.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *