(P) Câștigă o invitație dublă la filmul Unforgettable

By  | 

Răspunde corect la întrebarea de concurs până pe 30 aprilie și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul „Unforgettable”!

Titlul original: Unforgettable

Gen: Dramă, Thriller

Regia: Denise Di Novi

Scenariul: Christina Hodson, David Leslie Johnson

Producători: Denise Di Novi, Alison Greenspan, Ravi D. Mehta

Distribuţia: Katherine Heigl, Rosario Dawson, Cheryl Ladd, Geoff Stults

Casa de producţie: Warner Bros. Pictures

Limba: Engleză

Lansare în România: 28.04.2017

Denise Di Novi care a produs filmele de succes „A naibii dragoste” şi „Focus” prezintă, pentru prima dată în postura de regizor, thrillerul „Obsesia trecutului”, cu Katherine Heigl şi Rosario Dawson în rolurile principale.

Heigl este Tessa Connover, o femeie superbă şi ambiţioasă, recent divorţată care încearcă să se împace cu ideea că fostul ei soţ şi-a refăcut viaţa alături de o altă femeie. David şi-a adus logodnica nu doar în casa unde au locuit împreună, ci şi în viaţa fetiţei lor, Lilly. Pe de altă parte, traumatizată de o experienţă violentă din trecut, Julia (Rosario Dawson) face eforturi mari pentru a se ridica la nivelul aşteptărilor în calitate de soţie şi mamă vitregă. Împinsă de o gelozie patologică, Tessa duce totul la extreme să o îndepărteze pe Julia şi să îi facă viaţa un calvar.

Din 28 aprilie, la Hollywood Multiplex.

 

 

IMPORTANT:

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti, numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

REGULAMENT

Perioada de înscriere: 24 aprilie – 30 aprilie 2017

Extragerea câștigătorilor: 2 mai 2017

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Doina Ana Butman

Ioana Ciobanu

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *