Nu vei uita niciodată prima dată…

By  | 

… când ai făcut binging pe Netflix

Un nou studiu Netflix arată că Narcos, House of Cards și Breaking Bad sunt serialele pe care cei mai mulți membri din România le-au ales pentru prima sesiune de binging.

Iubitorii de seriale din toată lumea își aduc aminte cu siguranță de prima oară când s-au pierdut așa de mult în povestea unui serial, încât pur și simplu au continuat să se uite la episod după episod, au început să viseze personajele și s-au îndrăgostit așa de tare încât au luat ecranul cu seriale peste tot, de la autobuze, până la avioane.

Bingingul, definit ca vizionarea completă a cel puțin unui sezon dintr-un serial în mai puțin de 7 zile de la primul episod, este un comportament pe care mulți oameni îl înțeleg și pe care l-au adoptat cel puțin o dată. Acesta este motivul pentru care, de Valentine’s Day, Netflix vrea să îți amintești prima sesiune de binging pe Netflix.

Un studiu realizat de Netflix arată că cei mai mulți abonați Netflix au parte de primul binging pe platformă în mai puțin de două săptămâni (12 zile mai exact) de la crearea contului. La acest capitol, utilizatorii din România sunt cu adevărat impresionanți – pentru români, intervalul de la crearea contului până la primul binging este de doar 3 zile.

Când vine vorba despre serialele de care oamenii se îndrăgostesc cel mai repede, băieții răi sunt în top. Narcos este serialul alături de care cei mai mulți români au ales să facă prima sesiune de binging, cu House of Cards, Breaking Bad și Vikings nu foarte departe.

Ajungem să iubim repede și serialele care ne lasă în suspans, ca Stranger Things, Orange is the New Black și Suits. În timp ce serialele pline de acțiune ca Marco Polo, Marvel’s Daredevil și Shooter completează top 10.

Top 20 „Primele sesiuni de binging” pe Netflix în România:

 1. Narcos
 2. House of Cards
 3. Breaking Bad
 4. Vikings
 5. Stranger Things
 6. Orange Is the New Black
 7. Marco Polo
 8. Suits
 9. Marvel’s Daredevil
 10. Shooter
 11. 13 Reasons Why
 12. Rick and Morty
 13. The Crown
 14. The Blacklist
 15. Gossip Girl
 16. Marvel’s Iron Fist
 17. Better Call Saul
 18. Peaky Blinders
 19. Arrow
 20. The OA

Netflix ți-a pregătit și câteva exemple de poziții în care poți face binging:

netflix

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *