La ce filme ne uităm în luna mai 2016?

By  | 

Ţi-am pregătit o listă cu cele mai bune filme pe care le poţi vedea în luna mai 2016 în cinematografe.

Anul 2016 vine cu multe filme interesante. Iată care sunt cele mai așteptate premiere ale lunii mai:

03. Bypass – premiera 6 mai

Acțiunea filmului „03. Bypass” se desfășoară pe parcursul unei ture de noapte a unui echipaj de salvare: o doctoriţă, asistentul-amant şi șoferul-ambulanțier. Cei trei aduc la spital un bătrân singur, muribund, dar care are ascunși sub saltea zeci de teancuri de bani.

Captain America: Civil War – premiera 6 mai

Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să se întrebe dacă există vreo șansă să îi țină în frâu pe supereroi. O lege mondială îi obligă pe aceștia să se deconspire autorităților. Dacă Tony Stark susține legea, Căpitanul America crede că aceasta limitează libertățile individuale. Alți supereroi se aliază pozițiilor celor doi Răzbunători, iar curând se va ajunge la un război civil al supereroilor. Cine va învinge și cu ce preț?

Kollektivet – premiera 6 mai

Inspirat din copilăria regizorului Vinterberg din anii ’70, filmul spune povestea complicată a câtorva cupluri trecute de prima tinereţe care se hotărăsc să se mute împreună în aceeaşi casă pentru a încerca să evite rutina inerentă a mariajului.

A Hologram for the King – premiera 13 mai

Filmul are la bază romanul cu același nume al lui Dave Eggers și spune povestea unui decăzut și disperat agent de vânzări american (Hanks), ce călătorește în Arabia Saudită pentru a asigura încheierea unui contract IT pentru un nou mall, construit în mijlocul deșertului.

The Girl King – premiera 20 mai

The Girl King este portretul strălucitoarei şi extravagantei Kristina a Suediei, regină de la vârsta de 6 ani, care a luptat cu forţele conservatoare care se împotriveau ideilor ei de modernizare a ţării şi care erau intoleranţi cu maturizarea ei sexuală.

X-Men: Apocalypse – premiera 20 mai

În 1983, invincibilul și nemuritorul Apocalypse este eliberat, după ce a fost îngropat timp de mai multe milenii. Furios că semenii săi nu mai sunt priviți ca niște zei, Apocalypse adună o echipă de mutanți puternici, inclusiv pe descurajatul Magneto, pentru a distruge lumea și a crea o nouă ordine mondială, peste care să domnească. Pentru a pune capăt drumului către distrugere al lui Apocalypse, Raven și Profesorul X conduc o echipă de tineri X-Men într-o bătălie memorabilă cu un inamic aparent de neoprit.

Ich seh, Ich seh – premiera 20 mai

În arșița verii, într-o casă izolată de la țară, doi gemeni de zece ani își așteaptă mama. Când se întoarce, are capul înfășurat în bandaje în urma unei operații estetice și totul se schimbă. Dură și distantă, mama își separă familia de lumea înconjurătoare. Tot mai convinși că femeia de lângă de ei nu mai este mama lor, gemenii sunt hotărâți să afle adevărul, indiferent de mijloace.

Alice Through the Looking Glass – premiera 27 mai

La 6 ani după „Alice in Wonderland” / „Alice în Țara Minunilor”, în mai 2016 va fi lansat „Alice Through The Looking Glass”, bazat pe romanul cu același nume scris de Lewis Carroll în 1871. În acest film, Alice se întoarce în lumea capricioasă a Underland și călătorește înapoi în timp pentru al salva pe Pălărierul cel nebun.

Vizionare plăcută!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *