La ce filme ne uităm în luna iunie 2017?

By  | 

Ţi-am pregătit o listă cu cele mai bune filme pe care le poţi vedea în luna iunie 2017 în cinematografele din România.

Anul 2017 vine cu foarte multe filme interesante! Iată care sunt cele mai așteptate premiere ale lunii iunie.

Wonder Woman – premiera 2 iunie


Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana a fost prinţesa din Amazon, crescută într-un paradis izolat şi antrenată pentru a fi invincibilă în luptă. În momentul în care un pilot american se prăbuşeşte pe ţărmul insulei sale şi o avertizează că urmează să izbucnească un război care va zdruncina lumea, Diana decide să renunţe la liniştea căminului său, convinsă că intervenţia ei poate opri ameninţarea. Luptând alături de omenire într-un război menit să oprească toate războaiele, Diana îşi va descoperi marile puteri şi adevăratul său destin.

Baywatch – premiera 2 iunie


Filmul îl are în centru pe un foarte strict și dedicat salvamar, care este nevoit să facă echipă cu un mai tânăr și nonconformist coleg, pentru a-și salva plaja de la dezastrul ecologic la care o condamnă un magnat al petrolului.

The History of Love – premiera 9 iunie


Bazat pe bestsellerul cu același nume scris de Nicole Krauss, filmul urmărește povestea de dragoste dintre Leo și Alma, doi tineri evrei din Polonia pe care ororile celui de-al Doilea Război Mondial par să-i despartă pentru totdeauna.

Dalida – premiera 9 iunie


Film biografic bazat pe viaţa legendarei cântăreţe Dalida. Născută în Cairo, a devenit celebră în anii ’50, cântând în franceză, spaniolă, arabă, ebraică, germană şi italiană. În 1987 s-a sinucis în Paris, după ce a vândut mai bine de 130 de milioane de discuri în întreaga lume.

Overdrive – premiera 16 iunie


Scott Eastwood şi Freddie Thorp sunt fraţi cu o ocupaţie mai puţin obişnuită: fură maşini luxoase şi incredibil de scumpe. Angajaţi să aducă din Marsilia un superb Bugatti 1937 – ediţie limitată, cei doi se trezesc prinşi în războiul orgoliilor a doi interlopi extrem de periculoşi. Aflaţi într-un oraş străin şi fără prea multe opţiuni, aceştia au foarte puţin timp la dispoziţie să gândească un plan ingenios pentru a scăpa cu viaţă.

Transformers: The Last Knight – premiera 23 iunie


Oamenii sunt în război cu Transformerii, iar Optimus Prime a dispărut. Cheia salvării viitorului nostru e adânc îngropată în secretele trecutului, în istoria neștiută a Transformerilor pe Pământ. Cei pe umerii cărora cade uriașa misiune de a salva lumea noastră formează o alianță căreia nu i se dau prea multe șanse: Cade Yeager, Bumblebee, un lord britanic, și o profesoară de la Oxford.

Once Upon a Time in Venice – premiera 23 iunie


Steve Ford este un detectiv privat din Los Angeles a cărui viață personală, dar și profesională e dată peste cap când multiubitul său câine, Buddy, e furat de o bandă extrem de periculoasă. Urmează o avalanșă de evenimente, care mai de care mai periculoase, dar și mai amuzante.

On Body and Soul – premiera 30 iunie


O poveste de dragoste atipică, între doi introvertiți care descoperă, printr-o întâmplare, că au același vis în fiecare noapte.

Tu ce filme vrei să vezi în iunie 2017?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *