La ce filme ne uităm în luna iulie 2017?

By  | 

Ţi-am pregătit o listă cu cele mai interesante filme pe care le poţi vedea în luna iulie 2017 în cinematografele din România.

Anul 2017 vine cu foarte multe filme interesante! Iată care sunt cele mai așteptate premiere ale lunii iulie.

Spider-Man: Homecoming – premiera 7 iulie

Încântat de experiența alături de Avengers, Peter Parker revine acasă și încearcă să-și urmeze rutina zilnică. Însă, deși viața de licean și cea de acasă, alături de mătușa May, pare cea a unui adolescent obișnuit, cu ajutorul mentorului său, Tony Stark, Peter descoperă ce puteri atipice are și cum le poate folosi.

Powidoki – premiera 7 iulie

Filmul spune povestea carismaticului pictor Władysław Strzemińsk, care s-a opus realismului socialist și a reușit să își păstreze libertatea artistică, în ciuda obstacolelor de ordin politic de care s-a lovit.

The House – premiera 7 iulie

După ce Scott şi Kate Johansen pierd economiile pentru studiile fiicei lor Alex, îi cuprinde disperarea la gândul că singurul lor copil nu va absolvi facultatea. Cu ajutorul vecinului Frank decid să deschidă un casino ilegal în casă.

War for the Planet of the Apes – premiera 14 iulie

Națiunea de primate extrem de evoluate genetic, condusă de Caesar, intră într-un amplu conflict armat cu oamenii.

Dunkirk – premiera 21 iulie

Dunkirk surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat.

Valerian and the City of a Thousand Planets – premiera 21 iulie

Valerian și Laureline formează o echipă pentru operațiuni speciale, însărcinată cu menținerea ordinii în teritoriile locuite de oameni. Cei doi sunt trimiși de Ministerul Apărării într-o misiune în uimitorul oraș Alpha. În centrul metropolei, însă, și-a făcut loc o forță întunecată și misterioasă care amenință existența pașnică a Orașului celor o mie de planete, iar Valerian și Laureline trebuie să pornească într-o cursă contracronometru pentru a identifica și anihila amenințarea.

The Son of Bigfoot – premiera 28 iulie

Adam, un adolescent care nu prea îşi găseşte locul, descoperă cu surprindere că este fiul legendarului Bigfoot şi porneşte în căutarea lui. Bucuria regăsirii lor este umbrită de intenţiile malefice ale corporaţiei HairCo. care vrea să atingă succesul şi faima capturându-i.

Tu ce filme vrei să vezi în iulie 2017?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *