La ce filme ne uităm în luna iulie 2016?

By  | 

Ţi-am pregătit o listă cu cele mai bune filme pe care le poţi vedea în luna iulie 2016 în cinematografe.

Anul 2016 vine cu multe filme interesante. Iată care sunt cele mai așteptate premiere ale lunii iulie:

Central Intelligence – premiera 1 iulie

Filmul prezintă povestea unui agent CIA letal, care se întoarce în orașul natal pentru reuniunea de liceu. Pentru că e pe urmele unui caz top secret, îl ia drept partener, cu forța, pe cel care a fost cel mai tare tip din campus, acum un contabil cuminte căruia îi e dor de zilele de altă dată. Înainte de a se prinde în ce s-a băgat, contabilul își dă seama că e prea târziu să mai iasă, așa că se lăsa târât în cele mai periculoase schimburi de focuri, urmăriri cu mașina și spionaj cu risc mortal.

The Conjuring 2 – premiera 1 iulie

Vera Farmiga şi Patrick Wilson revin în rolurile soţilor Warren care trebuie să investigheze unul dintre cele mai terifiante cazuri din profesia lor. Aceştia ajung în nordul Londrei pentru a ajuta patru copii şi mama lor care locuiesc într-o casă bântuită de spirite malefice terifiante.

Me Before You – premiera 1 iulie

Filmul urmărește povestea lui Lou, o tânără dintr-un orășel cam lipsită de perspective, și a lui Will, un bărbat de succes ajuns în scaunul cu rotile după un accident. Will simte că nu mai are pentru ce să trăiască până când o angajează pe Lou ca infirmieră. Pentru a-i dovedi că viața merită trăită, Lou îl ajută să se îndrepte, împreună, către mai multe aventuri.

The Purge: Election Year – premiera 8 iulie

Al treilea capitol din seria care a cunoscut un succes exploziv de încasări, de peste 200 de milioane de dolari pe plan internațional. Ideea ca timp de 12 ore pe an să fie permisă anarhia începe să fie contestată chiar din interiorul organismului care a inițiat-o.

Remember – premiera 8 iulie

Zev care este trimis în misiunea de a răzbuna o ororare din cel mai întunecat capitol al istoriei moderne, după ce descoperă că gardianul nazist care i-a ucis familia în urmă cu 70 de ani trăiește acum în America sub o identitate falsă.

Ice Age: Collision Course – premiera 15 iulie

Acțiunea este declanșată de nimeni altul decât Scrat, care ajunge în Spațiu și declanșează o succesiune de evenimente care nu sunt neapărat de bun augur pentru îndrăgiții eroi Ice Age.

Bølgen – premiera 15 iulie

Experimentatul geolog Kristian Eikfjord a acceptat un nou post. Împreună cu familia, pregăteşte mutarea din oraşul Geiranger, dar el şi colegii săi înregistrează mici modificări geologice în subsol. Tot mai îngrijorat, Kristian îşi dă seama că cel mai mare coşmar e gata să devină realitate. Cu doar zece minute la dispoziţie pentru a scăpa cu viaţă, Kristian trebuie să salveze cât mai mulţi oameni împreună cu propria familie.

Star Trek Beyond – premiera 22 iulie

De data aceasta, echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi în vastul spațiu cosmic încă neexplorat. În această nouă aventură echipajul va ajunge „acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi și a noilor civilizații”, dincolo de orice Univers cunoscut, în binecunoscutul spirit al francizei Star Trek.

Ghostbusters – premiera 29 iulie

La treizeci de ani de la vâlva creată de filmul iniţial al seriei, Ghostbusters revine, complet reformat, pentru a face faţă gusturilor unei tinere generaţii.

Tu ce filme aștepți să vizionezi în luna iulie?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *