La ce filme ne uităm în luna august 2017?

By  | 

Ţi-am pregătit o listă cu cele mai interesante filme pe care le poţi vedea în luna august 2017 în cinematografele din România.

Anul 2017 vine cu foarte multe filme interesante! Iată care sunt cele mai așteptate premiere ale lunii august.

The Dark Tower – premiera 4 august

Captiv într-un peisaj deșertic dintr-un dezolant univers paralel, ultimul pistolar, Roland Deschain, duce o nesfârșită luptă cu Walter O’Dim alias „Omul în negru”. Acesta urmărește să distrugă Turnul întunecat, elementul-cheie care menține Universul laolaltă, iar singurul care-l poate împiedica este Roland.

Atomic Blonde – premiera 4 august

Cea mai letală asasină MI6 este trimisă în Berlin să rezolve un caz de siguranţă naţională în timp ce revoluţia sufocă străzile germane, iar trădarea este la ordinea zilei.

The Salesman – premiera 4 august

Forțați să își schimbe locuința din cauza construcțiilor care au loc în clădirea învecinată, Emad și Rana se mută într-un apartament în centrul Teheranului. Un incident care are legătură cu fostul chiriaş va schimba dramatic viața tânărului cuplu.

The Emoji Movie – premiera 11 august

Animația ne invită să descoperim lumea secretă din propriul telefon. În aplicatia de mesagerie se ascunde Textopolis, orășelul semnelor denumite generic „emoji”. Înzestrate fiecare cu o singură expresie facială, ele își dispută atenția celui care utilizează telefonul. Doar Gene, un emoji exuberant, care s-a născut fără filtru, are mai multe expresii.

Annabelle: Creation – premiera 18 august

La mai mulţi ani după moartea tragică a fetiţei lor, un creator de păpuşi şi soţia lui primesc în casa lor o măicuţă şi mai multe fetiţe venite de la un orfelinat desfiinţat. Cu toţii devin curând ţintele lui Annabelle, păpuşa posedată confecţionată cândva de bărbat.

American Made – premiera 25 august

Filmul spune povestea americanului Barry Seal, care a lucrat ca pilot pentru Pablo Escobar, celebrul baron al drogurilor columbian. Seal a devenit ulterior spion în slujba Drug Enforcement Agency, agenția federală americană ce luptă împotriva traficului și consumului de droguri.

The Nut Job 2: Nutty by Nature – premiera 25 august

Năzdrăvana veveriţă Surly şi simpaticul său prieten, şoricelul Buddy, se întorc pe marile ecrane cu o nouă aventură prin oraş, în căutare de alune şi peripeţii de toate felurile.

Tu ce filme vrei să vezi în luna august?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *