La ce filme ne uităm în iunie 2018?

By  | 

Ţi-am pregătit o listă cu cele mai interesante filme pe care le poţi vedea în luna iunie 2018 în cinematografele din România.

Adrift – premiera în România 1 iunie

Filmul se bazează pe adevărata poveste a doi marinari pasionați care au pornit într-o călătorie peste ocean în 1983. Tami Oldham și Richard Sharp nu au anticipat că vor naviga direct către unul dintre cele mai catastrofale uragane din istoria înregistrată. În urma furtunii, Tami se trezește din starea de inconștiență găsindu-l pe Richard grav rănit și barca lor în ruine, fără mijloace de comunicare.

Unsane – premiera în România 1 iunie

Un thriller despre percepție și control, Unsane urmărește povestea unei tinere femei care este persecutată de un hărțuitor și închisă împotriva voinței sale într-o instituție psihiatrică unde trebuie să se confrunte cu cea mai mare frică a sa. Dar, este această frică reală sau este produsul unor iluzii? Un hărțuitor digital pare să dețină toată puterea.

Foxtrot – premiera în România 8 iunie

Michael și Dafna se confruntă cu o durere înfricoșătoare când oficialii armatei sosesc în casa lor pentru a anunța moartea fiului lor, Jonathan. Michael devine din ce în ce mai frustrat de doliul excesiv al rudelor și de încurajările seci ale birocraților. În timp ce soția lui sedată se odihnește, Michael se învârte într-un vârtej de furie, doar pentru a experimenta ulterior una dintre răsturnările enigmatice ale vieții.

Charleston – premiera în România 8 iunie

La câteva săptămâni după moartea soției sale, Ioana, și în seara în care împlinește 42 de ani, Alexandru are parte de un „cadou” cel puțin bizar: vizita mai tânărului Sebastian, care pretinde că a fost iubitul Ioanei în ultimele cinci luni… mai mult sau mai puțin. Charleston este povestea dulce-amară a unui triunghi amoros absurd, format din doi bărbați și femeia pe care au pierdut-o amândoi.

Hereditary – premiera în România 15 iunie

După ce Ellen, capul familie Graham, moare, fiica ei începe să descopere secrete criptice, terifiante, despre propria descendenţă. Cu cât descoperă mai multe, cu atât pare mai dificil să fugă de soarta sinistră pe care se pare că a moştenit-o.

Loving Pablo – premiera în România 15 iunie

Frumoasa jurnalistă Virginia Vallejo alunecă într-o intensă şi periculoasă poveste de dragoste cu notoriul traficant de droguri Pablo Escobar.

Love, Simon – premiera în România 22 iunie

Bazat pe aclamatul roman al autoarei Becky Albertalli, Love, Simon este o poveste despre călătoria palpitantă și tulburătoare de a te găsi și de a te îndrăgosti.

Sicario 2: Soldado – premiera în România 29 iunie

În războiul împotriva drogurilor nu există reguli, și întrucât cartelurile de droguri au început să facă trafic cu teroriști dincolo de frontiera Statelor Unite, CIA îl trimite pe Matt Graver și pe fostul agent sub acoperire, Alejandro Gillick, pentru a elimina această problemă prin instigarea deliberată a războiului decisiv între cartelurile de droguri rivale. De-a lungul drumului, Alejandro își revizitează vechiul dușman pentru a-și regla conturile.

Tu ce filme vrei să vizionezi în luna iunie 2018?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *