La ce filme ne uitam in weekend?

By  | 

După o săptămână lungă a venit momentul să vizionăm câteva filme! COSMO ți-a pregătit câteva recomandări care te vor ajuta să te relaxezi în acest weekend.

6 filme de vazut saptamana aceasta

Nu e nimic mai rău decât să ai chef să vezi un film bun și să nu ai idee ce să alegi. Pentru a nu te afla în această situație, COSMO ți-a pregătit o listă cu 6 recomandări de filme, mai vechi sau mai noi, mai cunoscute sau nu, dar cu siguranță foarte bune, fie că vrei să le vizionezi alături de iubit, de prietene sau de una singură.

La Vie en Rose (2007)

În regia lui Olivier Dahan, cu Marion Cotillard și Gérard Depardieu în rolurile principale, „La Vie en Rose” a câștigat două premii Oscar și un Glob de Aur. Din copilărie până la glorie, de la victorii la suferinţe, de la Belleville la New York, filmul prezenintă viaţa ieşită din comun a lui Edith Piaf. De-a lungul unui destin aproape neverosimil, descoperim sufletul unei artiste şi inima unei femei. Plină de viaţă, fragilă şi în acelaşi timp indestructibilă, şi-a dedicat viaţa artei până la sacrificiu, devenind o cântăreaţă nemuritoare.

The Bucket List / Ultimele dorinţe (2007)

În regia lui Rob Reiner, cu Jack Nicholson și Morgan Freeman în rolurile principale, „The Bucket List” ne face cunoștință cu Edward și Carter, doi bărbați bolnavi de cancer. Cei doi evadează din salonul de spital și pleacă într-o călătorie pentru a-și duce la capăt visele pe care le aveau înainte să se îmbolnăvească.

About Last Night / Spune-mi ce-ai făcut azi-noapte (2014)

O versiune nouă a filmului original din 1986 cu Demi Moore, Rob Lowe, James Belushi şi Elizabeth Perkins în rolurile principale, actualul „About Last Night” / „Spune ce-ai făcut azi-noapte” îi urmăreşte pe tinerii protagonişti pe drumul de la bar şi până în dormitor şi apoi în lumea reală, unde toate cuplurile sunt puse la încercare.

Filme cu femei puternice

Carlito’s Way (1993)

În regia lui Brian De Palma („Scarface” – 1983, „Mission: Impossible” – 1996), cu Al Pacino, Sean Penn și Penelope Ann Miller, „Carlito’s Way” ne face cunoștință cu un fost deținut care își promite că va sta departe de droguri și violență, în ciuda presiunii din jurul său. Oare va reuși el să ducă o viață mai bună?

A Beautiful Mind / O minte sclipitoare (2001)

În regia lui Ron Howard, cu Russell Crowe în rolul principal, „A Beautiful Mind” / „O minte sclipitoare” a câștigat 4 premii Oscar și 4 Globuri de Aur. Este drama intensă a unui geniu adevărat, a unui matematician în viață, pe nume John Forbes Nash. Chipeșul și excentricul Nash face o descoperire în tinerețe, fiind pe punctul afirmării internaționale. Ascensiunea sa rapidă în stratosfera intelectualității își schimbă, însă, dramatic cursul, când geniul său nativ este sufocat de o boală incurabilă. Înfruntând niște încercări, care i-ar fi pus la pământ pe alții, Nash revine la viață și în activitate datorită ajutorului soției sale, Alicia. Din lupta cu boala, el iese triumfător și primește premiul Nobel în 1994.

Memento (2000)

Un bărbat creează un sistem ciudat care-l poate ajuta să își amintească diferite lucruri, pentru a-l vâna pe ucigașul soției sale fără ca pierderile sale de memorie să îi stea în cale. Filmul a fost regizat de Christopher Nolan, care a și scris scenariul (după o povestire a lui Jonathan Nolan), iar în rolurile principale îi găsim pe Guy Pearce, Carrie-Anne Moss și Joe Pantoliano.

Vizionare plăcută!

Comments

comments