La ce filme ne uităm în luna octombrie 2018?

By  | 

Ţi-am pregătit o listă cu cele mai interesante filme pe care le poţi vedea în luna octombrie 2018 în cinematografele din România.

Venom (premiera 5 octombrie)

Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință, care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri.

Johnny English Strikes Again (premiera 5 octombrie)

După ce un atac cibernetic dezvăluie identitățile tuturor agenților sub acoperire din Anglia, Johnny English este rechemat din retragere pentru a-l găsi pe hackerul vinovat.

Bad Times at the El Royale (premiera 12 octombrie)

Şapte necunoscuţi, fiecare purtând un secret de care ar vrea să scape, se intersectează la hotelul El Royale, din Lake Tahoe. În cursul unei nopţi lungi şi complicate, fiecare îşi va avea şansa la izbăvire… sau totul se va duce de râpă.

I Still See You (premiera 12 octombrie)

Un thriller supranatural captivant urmărește o lume post-apocaliptică în care cei morți coexistă cu cei vii, după ce un eveniment apocaliptic a omorât milioane de oameni.

First Man (premiera 12 octombrie)

First Man prezintă aspecte din viața astronautului american Neil Armstrong, primul om care a pășit pe Lună la data de 20 iulie 1969, în cadrul legendarei misiuni spațiale Apollo 11.

Belleville Cop (premiera 19 octombrie)

Când un prieten din copilărie este ucis de o bandă de traficanți de droguri, Baaba se mută în Miami și face echipă cu un polițist local, pentru a-i prinde pe criminali.

A Star Is Born (premiera 19 octombrie)

Tragica poveste de dragoste este centrată în jurul muzicianului Jackson Maine care o întâlneşte pe tânăra aspirantă Ally şi se îndrăgosteşte pe loc de ea. Deşi nu mai spera să devină cântăreaţă vreodată, Ally cucereşte publicul imediat, după ce Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai singur în interminabila lui luptă cu demonii interiori.

Halloween (premiera 19 octombrie)

Deși au trecut patru decenii de când un bărbat mascat a încercat să o omoare într-o înfricoșătoare noapte de Halloween, pe Laurie Strode au neliniștit-o mereu ultimele nopți ale lunii octombrie. Însă presimțirile ei se dovedesc a fi perfect întemeiate, deoarece coșmarul este pe cale să reînceapă odată cu confruntarea finală dintre Laurie și Michael Myers, care a fost pe urmele ei în tot acest timp.

Lemonade (premiera 26 octombrie)

Mara, o mamă singură în vârstă de 30 de ani, se căsătorește cu Daniel (un american) în timp ce se află în Statele Unite cu un job temporar de asistentă medicală. Atunci când parcursul ei pentru a obține cartea verde ia o turnură neașteptată, Mara este silită să se confrunte cu un adevăr neplăcut.

Tu ce filme vrei să vizionezi în luna octombrie 2018?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *