La ce filme ne uităm în luna februarie 2019?

By  | 

Ţi-am pregătit o listă cu cele mai interesante filme pe care le poţi vedea în luna februarie 2019 în cinematografele din România.

Serenity (premiera 1 februarie)

Filmul spune povestea misterioasă a unui căpitan de vas de pescuit, al cărui trecut e pe cale să-i distrugă viața liniștită pe o insulă caribiană și să-l arunce într-o nouă realitate în care nimic nu este ce pare a fi.

Escape Room (premiera 1 februarie)

Şase necunoscuţi ajung captivi în circumstanţe aflate dincolo de controlul lor şi sunt nevoiţi să-şi folosească iscusinţa şi să lucreze în echipă pentru a supravieţui.

The Prodigy (premiera 8 februarie)

O mamă îngrijorată de comportamentul tot mai bizar al fiului ei începe să creadă că o forţă supranaturală îl controlează.

Todos lo saben (premiera 8 februarie)

Filmul urmărește povestea Carolinei, care revine din Buenos Aires în orășelul copilăriei ei de lângă Madrid, împreună cu soțul și copiii. Călătoria este însă afectată de evenimente neprevăzute, ce scot la iveală secrete tulburătoare.

The Lego Movie 2: The Second Part (premiera 15 februarie)

Au trecut 5 ani deja de când lucrurile rămăseseră în bună ordine, iar cetăţenii întâmpină acum o nouă ameninţare: LEGO DUPLO®, invadatorii din spaţiul cosmic, dezmembrează totul în calea lor mai repede decât s-ar putea reconstrui.

The Turning (premiera 22 februarie)

Povestea din The Turning e a unei femei care are grijă de o serie de orfani. Bunăvoința femeii va fi pusă la încercare atunci când o serie de evenimente supranaturale încep să aibă loc la reședința ei.

Tu ce filme vrei să vizionezi în luna februarie 2019?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *