La ce filme ne uităm în luna august 2016?

By  | 

Ţi-am pregătit o listă cu cele mai bune filme pe care le poţi vedea în luna august 2016 în cinematografe.

Anul 2016 vine cu foarte multe filme interesante. Iată care sunt cele mai așteptate premiere ale lunii august:

Suicide Squad – premiera 5 august

Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii. Pentru a-și micșora pedeapsa, nelegiuiții acceptă sinucigașe misiuni sub acoperire, conștienți că eșecul înseamnă moartea. După ce și-au folosit puterile și inteligența pentru rău, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot și colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.

Nous trois ou rien – premiera 5 august

Noi trei sau nimic prezintă istoria unei familii care trăiește în armonie într-un mic sat în Iranul anului 1971. Hibat, avocat de profesie, se implică în tensiunile politice ale vremii și ajunge să fie închis pentru că a avut curajul să își apere idealurile contrare regimului Șahului. După 7 ani este eliberat, o cunoaște pe viitoarea lui soție și devine tată. Astfel, viața lui se schimbă radical, de la singular la plural. Cei trei pornesc într-o călătorie, își abandonează pământul natal, via Instanbul, pentru a emigra în Franța.

The Secret Life of Pets – premiera 5 august

Animația The Secret Life of Pets este o comedie care ne prezintă ce fac animăluțele noastre de companie după ce noi plecăm la serviciu sau la școală zi de zi.

Lights Out – premiera 12 august

Când fratele ei mai mic, Martin, începe să trăiscă stări și situații care i-au pus și ei cândva la încercare sănătatea mintală, Rebecca pornește în căutarea adevărului de dincolo de teroare. Tânăra va ajunge față în față cu o entitate cu un inexplicabil atașament față de mama lor, Sophie.

Hell or High Water – premiera 12 august

Doi frați, un fost pușcăriaș și un tată divorțat, sunt anunțați că ferma familiei urmează să fie lichidată de bancă, așa că decid să pornească un șir de jafuri pline de adrenalină pentru a strânge bani ca să răscumpere afacerea. Un om al legii cu multă experiență le ia urmele, hotărât să îi prindă.

Ben-Hur – premiera 19 august

Filmul are la bază romanul din 1880 al lui Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale of the Christ, cu evreul Ben Hur protagonist, prinț al Ierusalimului trădat și vândut ca sclav.

War Dogs – premiera 19 august

Povestea adevărată a doi bărbați care au încheiat contracte cu Pentagonul pentru înarmarea aliaților Americii în Afganistan.

Mechanic: Resurrection – premiera 26 august

Arthur Bishop a crezut că și-a lăsat în urmă trecutul criminal, când dușmanul său cel mai periculos îi răpește iubirii vieții. Acum, el este obligat să călătorească prin toată lumea pentru a comite trei asasinate imposibile, făcând ce face el cel mai bine, să pară accidente.

Tu ce filme vrei să vizionezi în august?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *