La ce filme ne uităm în ianuarie 2017?

By  | 

Ţi-am pregătit o listă cu cele mai bune filme pe care le poţi vedea în luna ianuarie 2017 în cinematografe.

Anul 2017 vine cu foarte multe filme interesante! Iată care sunt cele mai așteptate premiere ale lunii ianuarie.

Assassin’s Creed – premiera 6 ianuarie

Desmond Miles descoperă străvechea linie de asasini profesioniști din care se trage după ce este răpit de o organizație ale cărei origini țin de societatea secretă Cavalerii Templieri și care îl trimite înapoi în timp pentru a recupera o seamă de artefacte cu importantă valoare istorică.

Juste la fin du monde – premiera 6 ianuarie

După 12 ani de absență, Louis, un tânăr scriitor, se întoarce acasă pentru a-și anunța apropiații despre iminența morții sale. Are loc o reuniune familială tensionată, la care orice tentativă de empatie este sabotată de incapacitatea oamenilor de a asculta și de a iubi.

Live by Night – premiera 13 ianuarie

Pentru că suficient curaj şi ambiţie garantau puterea şi banii, Joe Coughlin, fiul inpectorului poliţiei din Boston, a renunţat de mult la rigorile legii şi se bucură de beneficiile pe care i le aduce viaţa de infractor. Dar până şi în rândul proscrişilor există reguli, iar Joe o încalcă pe cea mai importantă, furându-i banii şi amanta unuia dintre cei mai periculoşi mafioţi. Mişcarea se încheie tragic, ducându-l pe acesta pe un drum al răzbunării şi trufiei, direct în inima mafiei din Tampa.

Jackie – premiera 13 ianuarie

Filmul urmărește drama Primei Doamne a Statelor Unite în cele patru zile de după asasinarea președintelui John F. Kennedy, petrecută în 1963, în Dallas. Este o perioadă pe care Jackie avea s-o descrie ca cea în care a pierdut „iubirea vieții sale”, dar a câștigat „dragostea unei întregi națiuni”.

xXx: The Return of Xander Cage – premiera 20 ianuarie

Xander Cage e forțat să iasă din exilul autoimpus și să pornească într-o cursă pe viață și pe moarte pe urmele lui Xiang și al echipei extrem de periculoase conduse de acesta, pentru a smulge din mâinile lor o armă cu numele de cod „Cutia Pandorei”, care, odată activată, nu mai poate fi oprită, și care amenință să distrugă lumea așa cum o cunoaștem.

Split – premiera 27 ianuarie

Kevin, un bărbat cu cel puțin 23 de personalități diferite, ajunge să răpească trei tinere fete. Pe perioada de captivitate a fetelor, „Bestia”, o ultimă personalitate a lui Kevin, începe să se cristalizeze.

A Dog’s Purpose – premiera 27 ianuarie

Filmul prezintă destinul unui devotat patruped care îşi descopră menirea prin prisma stăpânilor săi, pe care îi învaţă să radă şi să iubească.

Tu ce filme vrei să vizionezi în ianuarie 2017?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *