3 noutati de august

By  | 

Agenda de evenimente a saptamanii abunda in ocazii excelente de cultura si divertisment. Iata selectia COSMO!

„Southpaw: Lovitura de stanga‟

Nu pasiunea pentru box l-a atras pe Jake Gyllenhaal să joace rolul principal din acest film, actorul nefiind familiarizat cu acest sport înainte de a accepta să devină personajul Billy Hope. Pentru el, regizorul Antoine Fuqua, care este un boxer dedicat şi care se antrenează în fiecare zi, a reprezentat o sursă de inspiraţie pentru a accepta rolul din acest film special. Nu-l rata la cinematograf din 14 august! Distribuit de Forum Film România.

expoziţia „HyperSummer”

În Bucureşti, în spaţiul cultural Gallery din strada Leonida nr. 9 – 11, artistul Tudor Plăieşu prezintă expoziţia „HyperSummer″, un concept care aduce în prim plan lucrări reprezentative ale artistului, realizate în ultimii ani, şi care reflectă viziunea sa asupra lumii, precum şi preocupările sale plastice. Vei descoperi personaje alegorice, figuri feminine misterioase şi pline de graţie, îngeri călători sau artişti.

„Proiectul Almanac‟

Produs de Michael Bay, „Proiectul Almanac‟ este un film de acţiune te va ţine cu sufletul la gură! Şi doar asta îţi doreşti de la un film bun, nu? Foarte pe scurt, un licean strălucit şi prietenii săi descoperă planurile pentru construcţia unei maşini a timpului, iar de aici totoul o ia razna. Filmul e disponibil în magazinele de specialitate în format Blu-ray şi DVD.

 

Text: Dana-Ruxandra Panghe

Comments

comments