George Clooney se gândește să renunțe la actorie

By  | 

George Clooney mărturisește că actoria nu mai este o prioritate pentru el pentru că nu mai are nevoie de bani.

Actorul american nu a mai jucat într-un film de anul trecut, dar nici nu se grăbește să își continue cariera în acest sens. „Am jucat în filme mult timp, știi, am 56 de ani. Nu mai sunt tipul care la final rămâne cu fata”, spune el. Și, deși nu asta ar trebui să convingă un actor să continue, înțelegem unde bate: nu e plăcut ca de la roluri iconice, de bărbat puternic, să ajungi la cele de „bătrânel simpatic” sau „bătrânel nesuferit” – vezi cazurile lui Robert De Niro sau Jack Nicholson.

Obișnuiam să joc pentru a-mi plăti chiria, dar am vândut o companie de tequilla pentru un miliard de dolari. Nu am nevoie de bani”, mai spune Clooney, referindu-se la momentul din iunie anul acesta când el și cei doi parteneri ai săi de afaceri au vândut compania Casamigos.

Bineînțeles, nu ne așteptăm ca George Clooney să iasă la pensie prea repede. În acest moment, el vrea să se concentreze pe produserea/regizarea/scrierea de filme. „Dacă te uiți la ce am făcut în ultimii 15 ani, cea mai mare parte din aceste filme nu ar fi fost făcute dacă nu eram eu. Nimeni nu voia să facă Good Night, and Good Luck, Michael Clayton sau Up in the Air, iar eu am luptat pentru ele.”

Cu toate acestea, Clooney a adăugat că, dacă va avea nevoie de bani pentru a face un film de care e foarte pasionat, va face tot ce e nevoie pentru a-i obține. „Obișnuiam să apar în reclame pentru cafea.”

Cel mai recent, Clooney a lansat Suburbicon, iar anul viitor va apărea Ocean’s Eight, care momentan se află în post-producție.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *