Filme de comedie pe care trebuie sa le vezi!

By  | 

Aprovizionaţi-vă cu popcorn şi cu multe şerveţele, pentru că veţi râde cu lacrimi! Eventual faceţi o săptămână antrenamente de râs, altfel veţi avea dureri musculare… da, atât de bune sunt aceste filme artistice de comedie

1. WALL-E – un film de comedie animat, de râsu’ plânsu’. Pe cât de funny şi de bine realizat este, viitorul ne care îl descrie este atât de veridic şi de trist încât te face să îţi regândeşti stilul e viaţă. Şi da, în viitor roboţii se îndrăgostesc!

2. Home Alone 1 – film de comedie sezonier, pentru periada sărbătorilor de Crăciun. Trebuie să îl vezi alături de familie şi apoi să te gândeşti tu, oare, cum ai face faţă unor hoţi tăntălăi dacă ai rămâne singură acasă?

3. Men in Black 1 –  Will Smith ne face să râdem în acest film de comedie în rolul unui poliţist pus pe fapte mari. Acesta se alătură unei ramuri secrete a Poliţiei, care se ocupă de situaţia extratereştrilor pe Pământ. Evident, Smith va intra în multe belele, dar la sfârşitul zilei el va salva planeta!

4. How to Lose a Guy in 10 Days – acest film de comedie romantic este perfect pentru o seară între fete. Kate Hudson încearcă admirabil să scape de Matthiew McConaughey dar sfârşeşte prin a se îndrăgosti iremediabil de el. Un joc de-a şoarecele şi pisica şi multe, multe întâmplări haioase.

5. Anchorman: The Legend of Ron Burgundy – film de comedie despre o lume dominată de bărbaţi – prezentatorii de ştiri – în care apariţia unei femei într-un post important produce haos! Haideţi să vedem cum va face faţă veştii Will Ferrell…nu foarte bine, vă garantăm!

6. The 40 Years Old Virgin –  Steve Carell este în acest film un virgin de 40 de ani, după cum ne spune şi titlul. Cred că este de-ajuns să vă spun atât despre această comedie, ca să vă doriţi să vedeţi prin ce păţanii trece pentru a scăpa de acest ”dar” nedorit. Iar prietenii săi sunt pregătiţi să îl ajute!

7. Pulp Fiction – filmul este regizat de Quentin Tarantino, care, după cum bine ştii, are un simţ al umorului…mai deosebit. Situaţiile şi dialogurile imaginate de Tarantino, alături de distribuţia excepţională (John Travolta, Samuel L. Jackson, Bruce Willis, Uma Thruman), fac din Pulp Fiction o comedie neagră pe care e musai să o vezi.

8. Lock, Stock and Two Smoking Barrels/Jocuri, Poturi şi Focuri de Armă – film de comedie britanic, regizat de Guy Ritchie, în care îl poţi admira pe Jason Stratham într-un rol genial. Nu mai este bărbatul fatal cu care eşti obişnuită în seria ”Transporter”, ci un hoţ amărât care intră într-o mulţime de belele alături de amicii săi.

9. Mujeres al Borde de un Ataque del Nervios/Women on the edge of a Nervous Breakdown – îţi recomandăm şi un film european, regizat de Pedro Almodovar, despre mai multe femei îndrăgostite de acelaşi bărbat. Până unde sunt ele dispuse să meargă pentru a-l avea alături? Rămâne de văzut, într-o comedie a absurdului!

10. Filantropica – alege un film de comedie românesc – de ce nu? Un profesor de liceu, interpretat de Mircea Diaconu,  încearcă să câştige un ban în plus pentru a-şi întreţine un stil de viaţă pe care nu şi-l permite, aşa că devine expert în arta înşelăciunii. 

Vă lăsăm cu trailerul Filantropica, o comedie pe cinste! 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *