La ce filme ne uităm în aprilie 2018?

By  | 

Ţi-am pregătit o listă cu cele mai interesante filme pe care le poţi vedea în luna aprilie 2018 în cinematografele din România.

Loving Vincent – premiera în România 12 aprilie

Loving Vincent prezintă viaţa şi moartea controversată a lui Vincent van Gogh printr-o animaţie desprinsă din picturile lui şi populată cu personajele desenate de el. Intriga prinde viaţă prin interviuri cu personaje apropiate de Vincent şi prin reconstruirea dramatică a unor evenimente care au dus la moartea pictorului.

Rampage – premiera în România 13 aprilie

Singura legătură specială a primatologului Davis Okoye este cea pe care o are cu George, o gorilă extrem de inteligentă, de care a avut grijă încă de când s-a născut. Atunci când un experiment genetic dă greş, blândul animal se transformă într-o imensă bestie violentă.

Blockers – premiera în România 13 aprilie

După ce află că intenționează să își piardă virginitatea în seara balului, părinții unor adolescente pornesc într-o misiune ultra-secretă de a le da planurile peste cap, chiar dacă asta presupune să o facă în cel mai rușinos mod posibil.

The Wanderers: The Quest of The Demon Hunter – premiera 20 aprilie

The Wanderers este povestea unui american, Louis, cel mai faimos vânător de fantome și vampiri din lume care, împreună cu un jurnalist israelian, Robert, ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase povești sângeroase petrecute în castelul Zalesky.

Midnight Sun – premiera în România 20 aprilie

Având la bază o producţie japoneză, Midnight Sun este povestea lui Katie, o tânără de 17 ani obligată să stea închisă în casă încă de mică din cauza unei boli foarte rare care o pune în pericol de moarte la cea mai scurtă expunere la lumina soarelui. Soarta intervine atunci când fata îl cunoaşte pe Charlie, cu care trăieşte o frumoasă dragoste de vară.

Avengers: Infinity War – premiera 27 aprilie

L-am întrezărit la finalul lui The Avengers, furios că Chitauri nu au reușit să înfrângă Pământul și, mai ales, să obțină Tesseractul: este Thanos, distrugătorul de lumi și cel mai înfiorător inamic al Răzbunătorilor. Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor.

Tu ce filme vrei să vizionezi în luna aprilie 2018?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *