La ce filme ne uităm în luna aprilie 2017

By  | 

Ţi-am pregătit o listă cu cele mai bune filme pe care le poţi vedea în luna aprilie 2017 în cinematografe.

Anul 2017 vine cu foarte multe filme interesante! Iată care sunt cele mai așteptate premiere ale lunii aprilie.

Power Rangers – premiera 7 aprilie

„Power Rangers” urmăreşte aventura a cinci adolescenţi aparent obişnuiţi care devin peste noapte eroi excepţionali şi trebuie să-şi salveze orăşelul natal şi întreaga planetă de sub ameninţarea unei forţe extraterestre.

Get Out / Fugi! – premiera 7 aprilie

Chris și iubita sa, Rose, au ajuns în relația lor la etapa în care acesta urmează să cunoască părinții fetei. La început, Chris crede că amabilitatea exagerată a părinților fetei este doar emoție provocată de eforturile acestora de a se obișnui cu idea că aceasta e într-o relație interrasială, dar, pe măsură ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare și din ce în ce mai tulburătoare îi dezvăluie un adevăr atât de cumplit cum nu și-ar fi putut imagina vreodată.

The Boss Baby / The Boss Baby: Cine-i şef acasă? – premiera 14 aprilie

Un copil în costum și cu servietă face echipă cu fratele lui mai mare de 7 ani pentru a opri complotul mișelesc al directorului general al Puppy Co.

Fast & Furious 8 / Furios şi Iute 8 – premiera 21 aprilie

Dom și Lett sunt în luna de miere, Brian și Mia s-au retras din acțiune, iar restul echipei a fost exonerată de orice vină. Cu toții par să ducă o viață cât de cât normală. Dar, când o femeie misterioasă, îl convinge pe Dom să intre în lumea interlopă, acesta pare că nu mai are scăpare, și, când acesta ajunge să-i trădeze pe cei care îi erau cei mai apropiați, cu toții vor fi supuși unor încercări cum nu și-au imaginat vreodată.

Unforgettable / Obsesia trecutului – premiera 28 aprilie

Tessa Connover este o femeie superbă şi ambiţioasă, recent divorţată, care încearcă să se împace cu ideea că fostul ei soţ şi-a refăcut viaţa alături de o altă femeie. David şi-a adus logodnica nu doar în casa unde au locuit împreună, ci şi în viaţa fetiţei lor, Lilly. Pe de altă parte, traumatizată de o experienţă violentă din trecut, Julia face eforturi mari pentru a se ridica la nivelul aşteptărilor în calitate de soţie şi mamă vitregă. Împinsă de o gelozie patologică, Tessa duce totul la extreme să o îndepărteze pe Julia şi să îi facă viaţa un calvar.

Tu ce filme vrei să vizionezi în luna aprilie?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *