Fa cunostinta cu cel mai mic supererou Marvel in Ant-Man (2015)

By  | 

Etapa a treia din Universul Cinematografic Marvel începe cu „Ant-Man” / „Omul-furnică”, de azi pe marile ecrane.

Filmul îi urmărește pe Scott Lang, un hoț de tocmai a ieșit din închisoare și își dorește de acum o viață cât mai normală. Obligat de circumstanțe, însă, el face echipă cu omul de știință Hank Pym pentru a duce la bun sfârşit un jaf care va salva lumea. El trebuie să protejeze de o nouă serie de ameninţări secretul ascuns în spatele costumului spectaculos de Om-Furnică, deși asta l-ar putea duce din nou în închisoare, departe de fiica sa.

Paul-Rudd-In-Ant-Man-2015-Wallpapers

În regia lui Peyton Reed și produs de Kevin Feige, filmul îi are în rolurile principale pe Paul Rudd (care a jucat rolul lui Scott Lang/Ant-Man, dar a lucrat și la scenariu), Michael Douglas (Dr. Hank Pym – citește aici un interviu în exclusivitate), Evangeline Lilly (Hope van Dyne) și Corey Stoll (Darren Cross/Yellowjacket).

Trebuie să recunosc că aveam așteptări mai mici de la film, dar toate scenele cu furnici mi s-au părut incredibile. De asemenea, deși toate filmele Marvel au și partea lor de comedie, mi s-a părut că la „Ant-Man” aceasta a fost ceva mai accentuată, lucru care, bineînțeles, nu poate face rău filmului, mai ales că este un umor de calitate. După cum spune și Paul Rudd, „nu e uşor să-l încadrezi într-o categorie. Nu e o comedie în sensul clasic al cuvântului, nici un film de acţiune pură, însă are din plin din ambele”.

Ant-Man-Film-Releasing-Date-and-Cast1

„Ant-Man” / „Omul-Furnică” al Studiourilor Marvel oferă o aventură plină de tensiune, cu o miză importantă. Recomand atât fanilor Marvel, cât și persoanelor care doresc să vizioneze un film de acțiune reușit!

P.S.: Nu uita să rămâi în sală și pentru scena extra de după creditele de final!

Marvel dezvaluie titlurile si datele de lansare ale urmatoarelor filme

Filmul „Ant-Man” / „Omul-Furnică” este distribuit de Forum Film România şi are premiera pe 17 iulie 2015, fiind proiectat în format 2D, 3D, IMAX 3D, 4DX şi Dolby Atmos.

Comments

comments